Designit søker en Director of Projects and Operations

Vi søker deg som forstår excel og mennesker like godt, og som brenner for designfaget. Du har et stort hjerte, tror på verdien i å jobbe i team, og du er overbevist om at design i verdensklasse kan bidra til å skape en bedre fremtid for alle.
Vi søker en operativ leder med ansvar for økonomi og lønnsomhet. Du vil være delaktig i utforming av tilbud, innsalg og forhandlinger med kunder, og oppfølging av prosjekter og prosjektteam på tvers av hele vår kundeportefølje.

Rollen omfatter ansvar for våre interne prosesser og rutiner, og du skal sikre at vi finner rett balanse mellom nødvendig struktur og kreativt kaos. Du vil rapportere direkte til daglig leder, og ha personalansvar for, og jobbe tett med våre prosjektledere og business controller. Du vil også samarbeide med kollegaer i tilsvarende roller i Stockholm, København og Aarhus, og bidra til å sikre et godt samarbeid og effektive prosesser på tvers av regionen.

Vi er et Designbyrå med sterk kultur og opererer med en “no assholes” policy! Vi ser etter deg relevant erfaring fra byrå eller kundesiden. Du tror på at godt lederskap skapes gjennom gjensidig respekt og tillit, og du kjennetegnes med sterkt engasjement og stor gjennomslagskraft.

Ps. Vårt arbeidsspråk er engelsk så dette har du stålkontroll på, både skriftlig og muntlig.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Eivind Ruud Johnsen eller Victor Sanchez Barrera i Teft. Vi vil gjerne ha din søknad via linken på denne siden så snart som mulig.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Victor Sanchez Barrera eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no