Deloitte søker markeds- og kommunikasjonsrådgiver

Vil du jobbe strategisk og operativt med kommunikasjon i et av verdens største selskap for profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester?

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn, og våre medarbeidere vil jobbe hos oss fordi de får utgjøre en forskjell. Vi vektlegger å hjelpe den enkelte til å identifisere og utnytte sine styrker uansett hvor man måtte befinne seg på karrierestigen. 

Vi søker nå en markeds- og kommunikasjonsrådgiver til å lede kommunikasjonsarbeidet knyttet til våre to største forretningsområder. Her vil du få påvirke hvordan vi jobber med kommunikasjon og markedsføring i Deloitte og gjennomføre kampanjer for to av de største forretningsområdene i organisasjonen, samtidig som du vil være en viktig rådgiver for toppledelsen.

Arbeidsoppgaver:

En viktig del av arbeidshverdagen vil være å planlegge og gjennomføre markeds- og kommunikasjonsarbeid med mål om å sikre en god markedsposisjon for Deloitte. Du vil få ansvar for å lede og arbeide med et team av svært kompetente medarbeidere, for å gjennomføre kampanjer av ulik størrelse og kompleksitet. Som leder av teamet vil du ha overordnet ansvar for bruken av alle kommunikasjonskanaler i de aktuelle kampanjene.

Du vil også være en viktig ressurs og rådgiver for toppledere i organisasjonen gjennom å bidra til å avdekke behov og gjennomføre kommunikasjonstiltak dere blir enige om. Det er derfor viktig at du er faglig trygg, analytisk anlagt og trives med strategisk og innsiktsbasert kommunikasjonsarbeid.

Her kan du lese mer om stillingen og arbeidshverdagen i Deloitte

Erfaring og kompetanse: 

Vi ser etter deg med noen års relevant erfaring fra lignende rolle innen kommunikasjon, gjerne i tilknytning til profesjonell tjenesteytende sektor og/eller fra byrå, men som fortsatt er sulten på nye utfordringer og har lyst til å lære.

I denne rollen vil du få jobbe både strategisk og operativt. Det er derfor viktig at du har god strategisk forståelse, samtidig som du ikke er fremmed for å levere på enkelttiltak og bidra i detaljene i gjennomføringen. Du er utpreget digital og vet hva som må til for å levere gode markeds- og kommunikasjonstjenester i vår verden.

Det er også viktig at du er komfortabel med og skriver godt både på norsk og engelsk.

Som person tror vi at du er en som trives godt med ansvar og er en troverdig rådgiver med faglig pondus. Du trives godt med teamarbeid og motiveres av å skape kampanjer og prosjekter som fører til reell verdi og gode, målbare resultater. 

Vi tilbyr:

  • utviklende og spennende arbeidsoppgaver i et internasjonalt miljø
  • et tverrfaglig arbeidsmiljø med tillit og samarbeid som bærebjelker
  • stor innflytelse på egen arbeidshverdag og mulighet til å forme din egen stilling 
  • samarbeid med noen av de beste profilene i bransjen innen ulike fagområder
  • et bredt spekter av vekstmuligheter gjennom hele karrieren, fra læring på jobben og muligheter for et utviklingsprogram ved Deloitte University, til hjelp av en coach innen ditt eget virksomhetsområde.
  • et svært godt sosialt miljø med et stort tilbud innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter
  • konkurransedyktige betingelser

Stillingen rapporterer til avdelingsleder, som er partner for markedsføring og kommunikasjon i Deloitte.

Merk: Vi ansatte nylig en kandidat til en lignende stilling i Deloitte. Dette er en ny rekruttering til en annen rolle.

Til din informasjon benytter vi oss av evne- og ferdighetstester som en del av rekrutteringsprosessen. Vi benytter oss også av en tredjepart til å utføre bakgrunnssjekk for å bekrefte informasjon som fremkommer i din CV og annen søknadsdokumentasjon. Ytterligere informasjon vil bli gitt til aktuelle kandidater. Vi gjør oppmerksom på at bakgrunnssjekk ikke utføres uten samtykke fra søkeren.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen eller Anna Blom Rian
Kontaktpersoner:

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon