Degree søker salgs- og markedskoordinator

Vi ser etter en salgs- og markedskoordinator som kan ta eierskap i Degree sin merkevare og bidra til økt synlighet i markedet. Du vil få ansvaret for de operative oppgavene knyttet til selskapets salgs- og markedsaktiviteter, lede an den operative dialogen med B2B-salg.  

Du vil jobbe med performance og SOME, produksjon av innhold og budskap, samt sørge for spredning og annonsering i bransje- og nisjemedier.

 Vi har også behov for at du kan jobbe med CRM-oppgaver, koordinere salgsmøter og agendaer, forberede møtepresentasjoner og ta i et tak ved messer og konferanser. Vi ønsker at du bidrar til å skape innhold som gjør at vi holder gode møter og presentasjoner. Det er også viktig for oss at du bidrar til å systematisere kundekommunikasjonen, øke antall mottakere av nyhetsbrev, skape større synlighet eksternt og bidrar til å lage en A-kunde-liste slik at vi er gode på oppfølging og kommunikasjon med disse.

Du er serviceinnstilt og utadvendt og liker å jobbe med mennesker i og utenfor selskapet. Du er strukturert og vil trives med å holde oversikt over kunder, oppfølgingen og kommunikasjon med dem. Du trenger ikke være ekspert på alle områder, men vet å samarbeide med eksterne digitale byråer og vår egen design avdeling for å lage det beste resultatet.

 Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra liknende rolle. Kanskje du har jobbet i et større konsulentselskap og nå ønsker du å komme inn i et mindre og mer personlig miljø, hvor rollene er større og mulighetene for å strekke seg faglig er en del av hverdagen?

 For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra i Teft eller send oss din søknad snarest.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra eller Andreas Blix Johnsen

Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
Andreas Blix Johnsen

Andreas Blix Johnsen

Office Manager/ Oljen i maskineriet

406 23 330

andreas@teft.no