Conversionista søker CRO Advisor

Er du vår nye konverteringsstjerne? Vi søker deg som brenner for gode digitale kundeopplevelser og verdiskapning for bedrifter gjennom systematisk testing og optimalisering. 

I Conversionista brenner vi for gode brukeropplevelser og CRO. Nå trenger vi flere kolleger som virkelig tror på det å jobbe datadrevet for å skape forandring. Har du jobbet med CRO, A/B testing, digital analyse etc. før så er det fantastisk, men det er absolutt ikke et krav da du kommer til å jobbe sammen med de beste CRO-ekspertene i Norge.

Les mer om Conversionista her

Som CRO Advisor i Conversionista er ditt viktigste bidrag å bygge prosesser, fasilitere workshoper, være en engasjerende teamleder og være den som eier kundedialogen. Denne rollen er ofte plassert «i midten», og du vil være en naturlig brobygger mellom eksperter fra Conversionista og viktige stakeholdere fra kundesiden.

Hva du skal gjøre: 

  • Ha ansvar for planlegging og håndtering av A/B test program- og prosesser
  • Være en sparringspartner for kunden for en datadrevet arbeidsprosess, og fasilitere workshoper og opplæring 
  • Oversette komplekse problemstillinger til folk som ikke har den samme forståelsen for faget eller området som våre eksperter har
  • Sørge for at harde tall og data oversettes til verdi for kunden
  • Være en engasjerende leder for team bestående av eksperter innen webanalyse, user research, UX og A/B-testing
  • Bruke din digitale erfaring til å bidra til Conversionistas vekst og utvikling

Som person er du engasjert og evner å få med folk og å drive prosesser fremover. Du forstår hvordan du får det beste ut av et team og trives med å bygge relasjoner, både til kollegaer og kunder. Vi søker deg som har et analytisk hode og som liker å jobbe med strukturert problemløsning.

Vi vil gjerne møte deg som har: 

  • Solid erfaring innen det digitale landskapet
  • Forståelse for viktigheten av å jobbe datadrevet med optimalisering
  • Erfaring som e-commerce manager, rådgiver i byrå, growth manager, produkteier, CRO manager, eller bredere digitale roller
  • Erfaring med teamledelse, prosjektledelse og stakeholder management (enten det er inhouse eller via byrå/konsulenthus)

Arbeidssted: Oslo

Hvem er vi?

Conversionista er Skandinavias største selskap innen CRO, med over 90 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg og Malmö. Vi jobber med å optimalisere brukeropplevelser og konverteringsgrad for noen av de største merkevarene. Vi hjelper kundene våre med å benytte data fremfor magefølelse og antakelser, og har skapt vekst gjennom over 1000 prosjekter. Det skal vi fortsette med! Conversionista er en del av ARC Group som i Norge er representert av Conversionista, Curamando, Heydays og Goods. 

Hos oss får du jobbe med og dele kunnskap med noen av de flinkeste hodene innen CRO. Du kan forvente klare og strukturerte karriererammer og vi setter personlig utvikling høyt.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kathrine Andresen eller Marte Palm Steen
Kontaktpersoner:

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon