Content Manager med grafisk kompetanse til Harald A. Møller (engasjement)

Da en av våre medarbeidere skal ut i permisjon søker vi nå en ny super kollega som kan fylle hennes sko etter beste evne i tiden hun er borte. Som Content Manager kommer du til å bli en del av et velfungerende team på fem personer, bestående av deg, en Marketing Technology Specialist, en Customer & Marketing Analyst, en Campaign Manager og en Marketing Operations Manager. Sammen drifter og vedlikeholder vi Møller Mobility Groups direkte kundekommunikasjon og vi optimaliserer dialogen gjennom hele kundereisen. Vi jobber med hele organisasjonen, med alle våre ulike merker: Audi, Volkswagen, ŠKODA, SEAT samt Volkswagen Nyttekjøretøy og vi har også et nært samarbeid med vårt forhandlernettverk og -kjeder.

Vi ser etter en Content Manager som skal skape og bestille, samt forbedre og vedlikeholde godt innhold ut til kundene. Du skal tilpasse innholdet til de ulike kanalene og få det til å skinne. Din visuelle teft og grafiske erfaring vil komme svært godt med i denne rollen, da hovedvekten i arbeidet ligger i visuell utforming og tilpasning knyttet til vår kundedialog. Mye av dialogen er kampanjestyrt, og det er derfor en fordel om du har erfaring med kampanjemarkedsføring, som har gitt god effekt.  Du har god forståelse for kundereisen og har tidligere forholdt deg til ulike kanaler og fått erfare hva som fungerer hvor, mot hvem og hvorfor. Vi skal produsere godt, relevant innhold slik at våre kunder blir enda mer fornøyde!

Du vil være ansvarlig for Harald A. Møllers samarbeid og koordinering med eksterne partnere når det gjelder innhold og du kommer til å spille en avgjørende rolle i den videre utviklingen av kundekommunikasjon.

Hovedoppgaver

 • Lage godt innhold til egne kanaler, hovedsakelig epost, men også SMS og sosiale medier
 • Sørge for at kampanjer og annen form for kundedialog leveres i henhold til plan
 • Være ansvarlig for å evaluere innholdets kvalitet og sikre levering av godt innhold
 • Kontinuerlig jobbe for å forbedre og utvikle bedre kunderelasjoner basert på tilbakemeldinger fra kunder og kampanjeresultater
 • Ansvarlig for eventuell bestilling av innhold fra eksterne leverandører

Vi tror du har

 • Grafisk kunnskap (Photoshop, Indesign, Illustrator og Creative Cloud )
 • Erfaring fra konsept- og kampanjearbeid
 • En god penn, med et skarpt øye for grammatikk og tone-of-voice
 • Relevant erfaring som digital content-ansvarlig eller lignende rolle
 • Erfaring med å administrere eventuelle underleverandører og konsulenter
 • Du snakker og skriver uhindret på både engelsk og norsk
 • Relevant utdanning

Du er sterk visuelt og har erfaring med grafisk produksjon og dialogmarkedsføring. Du synes i tillegg det er moro å skrive og har lett for å finne formuleringer og ideer som fungerer digitalt. Vi tror du er en god rådgiver som ofte gir anbefalinger som bidrar til å skape en god relasjon til våre kunder. Du er god på organisering og struktur, og har evne til å administrere flere prosjekter parallelt. Du jobber bra under press og evner samtidig å være detaljorientert. Du er selvgående og tror på deg selv og ideen din, men setter også stor pris på tilbakemeldinger som kan gjøre deg enda bedre. I tillegg og ikke minst er du en trivelig og positiv kollega, som ønkser å bidra til godt miljø og god kvalitet – hver dag.

Stillingen er i første omgang et engasjement, med varighet på ca 1 år. Vi har behov for deg fra august, men kan du starte tidligere er dette bare positivt – vi gjør plass til deg så snart du kan. Det vil være gode muligheter videre, for rette kandidat.

Vi behandler søkere fortløpende, så vår anbefaling er at du viser din interesse så snart som mulig via lenken på denne siden. Søknadsfrist er 12. april.

Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte Camilla eller Ole i Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes

Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no