Clear Channel søker Commercial Data Specialist

Er du en innsikt- og dataentusiast med forkjærlighet for det kommersielle markedet? Clear Channel ønsker å gi kundene merverdi gjennom presise publikumsmålinger og selskapet styrker seg nå på dette området. 

I rollen som Commercial Data Specialist hos Clear Channel Norge får du mulighet til å påvirke og utvikle avanserte målesystemer og analysere data som hjelper store merkevarer å forstå og nå sitt publikum. Du vil arbeide i hjertet av produktavdelingen, hvor din ekspertise innen dataanalyse direkte påvirker strategien og beslutningene som tas. Vi har nylig ansatt en Senior Media Analyst og du vil naturligvis få sparre og jobbe spesielt tett med denne ressursen. Din rolle blir svært viktig, da du skal sikre integriteten og relevansen av dataene som våre strategier bygger på.

Dine oppgaver vil inkludere:

  • Lede utviklingen og implementeringen av våre målesystemer for publikumsdata, og sørge for at de er nøyaktige og effektive
  • Holde våre systemer i forkant av teknologiske fremskritt innen publikumsmåling
  • Bruke dataanalyse til å forme og forbedre hvordan våre medier når og engasjerer publikum

For å trives og lykkes i rollen, ser vi etter deg som har en naturlig evne til å dykke dypt inn i komplekse datamengder og trekke ut meningsfull innsikt som kan drive forretningsbeslutninger. Det er en fordel om du har erfaring med medie-data/dekningsundersøkelser, da dette vil hjelpe deg i å tolke omfattende og varierte datakilder. Du er en stolt “nerd” og vil gjerne få lov til å fortsette å dypdykke ned i tall og data. Din analytiske tilnærming hjelper ikke bare i datatolkning, men også i å identifisere og løse problemer før de blir utfordringer. Vi ønsker at du i tillegg skal presentere komplekse data på en klar og forståelig måte for et bredt publikum, inkludert mindre tekniske teammedlemmer. Din evne til å kommunisere effektivt vil sikre at innsiktene du genererer, blir godt forstått og anvendt på tvers av selskapet. 

Samarbeid er nøkkelen hos oss. Vi verdsetter personer som ikke bare bidrar med sine egne ideer, men som også støtter sine kollegaer. Din evne til å jobbe effektivt i team og bidra til et positivt teammiljø vil vi verdsette – og du kan forvente deg nysgjerrige og behjelpelige kollegaer i retur.  Du bør ha en drivkraft til å holde deg oppdatert på bransjetrender og teknologiske fremskritt og ta initiativ til å utforske nye løsninger og muligheter som kan løfte Clear Channel opp og frem.

Hva kan vi tilby?

  • Grundig onboardingprosess
  • En sentral og spennende rolle i et bransjeledende selskap
  • Et energisk arbeidsmiljø med sterkt fokus på teamarbeid og kollegial støtte
  • Muligheter for personlig og profesjonell vekst

Kreativt arbeidsmiljø og gode samarbeidsmuligheter
Vi etterstreber å tilby et arbeidsmiljø som stimulerer kreativitet og samarbeid mellom kolleger og team. Våre kontaktpunkter er både lokale, skandinaviske og globale, noe som gir gode forutsetninger for spennende karriereveier.

Vi tar pulsen på våre medarbeidere
Spørsmål knyttet til kultur og lederskap er sentrale for oss i Clear Channel, og de gjennomsyrer alt vi gjør. For å ha et godt og oppdatert bilde av hvordan våre medarbeidere trives og om de har de rette forutsetningene for å utføre sine arbeidsoppgaver, tar vi pulsen på hele selskapet med jevnlige medarbeiderundersøkelser og resultatene gås gjennom med respektiv leder og team, slik at vi kan jobbe med forbedringer knyttet til de ulike områdene.

Ansattfordeler
Ansatte i Clear Channel har gode pensjons -og forsikringsordninger, bedriftshelsetjeneste og tilgang til en rekke fordeler, deriblant reiser og overnatting, trening etc. Vår Sosialkomité setter i gang en rekke happenings i løpet av året; alt fra afterworks, julebord og sommerfest til fellestrening og andre hyggelige tilstelninger.

Hovedkontor
Vi holder til i flotte, nye lokaler midt i Oslo sentrum. Vi tror og vet at magi skapes når vi sees fysisk og jobber sammen, og har derfor en office-first-policy. Vi har tilgang til en moderne kantine med sunt, godt og variert tilbud, til en meget hyggelig pris. Våre ansatte har også tilgang til garderobe, dusj og håndkleservice.

Er vi noe for deg?
Her kan du lese mer om Clear Channel. Tror du at vi kan være en spennende karrierevei for deg? Under ledige stillinger kan du se hvilke stillinger som for tiden er ledige i Clear Channel Skandinavia.

Her kan du se «Vår vei» – et verdigrunnlag som veileder oss i det daglige arbeidet vårt.

Clear Channel ønsker også å bidra til et bedre samfunn. Et godt samfunn mener vi er et inkluderende samfunn der alle er akseptert som de er. Gjennom vår veldedighetsplattform inngår vi samarbeid med en rekke veldedige organisasjoner. Blant annet er vi stolte partnere med Pride. 

Er du den vi ser etter? Vi ser frem til å høre fra deg. Send inn din søknad og CV til oss i dag for å ta det første skrittet mot en spennende karriere hos Clear Channel Norge!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon