Circle K søker Marketing Specialist/prosjektleder marketing

Vil du utvikle markedskampanjer og lede prosjekter i et veletablert og internasjonalt selskap?

Circle K leder an i en bransje som utvikler seg i rasende fart. Samtidig som vi bygger ut nettverket av ladestasjoner, utvider mattilbudet og bygger om våre stasjoner, trenger vi mennesker som ønsker å være med på å prege utviklingen av fremtidens energistasjon. Vår ambisjon er å være en arbeidsplass våre medarbeidere er stolte av, der du kan utvikle deg og trives – enten du ønsker å bygge karriere hos oss, eller har denne jobben som et stoppested på veien.

Siden en av våre dyktige medarbeidere skal ut i permisjon, søker vi nå hennes erstatter til rollen som Marketing Specialist/prosjektleder marketing i vår markedsavdeling. Her vil du være en viktig bidragsyter til markedsføringsteamet og ha tett samarbeid med våre reklame- og produksjonsbyråer. Dette er et vikariat med varighet på 12 måneder, med gode muligheter for forlengelse eller fast ansettelse.

Noen viktige arbeidsoppgaver:

Du vil være sentral i arbeidet med å utvikle og levere salgs- og markedskampanjer for Circle K. Et viktig mål er å bidra til vekst i kundetrafikken til våre stasjoner, samt øke salg og engasjement rundt vår merkevare. I tillegg vil du være en viktig bidragsyter i ulike prosjekter innen markedsføring og kommunikasjon.

Du vil få ansvar for å utvikle og levere salgs- og markedskampanjer. I dette arbeidet er det viktig at du holder god kontakt og bygger relasjoner med interne stakeholders, samtidig som du har ansvar for briefing og tilbakemeldinger til byråene vi samarbeider med, være prosjektleder for kampanjer og sørge for at disse overholder tidsfrister og avtaler.

Dette tror vi om deg:

Vi ser etter deg som er kreativ og nytenkende, og som tar initiaitv og er løsningsorientert. Du trives i et arbeidsmiljø der du får prøve deg på mange ulike arbeidsoppgaver og du er stolt av å være en som gjennomfører, med et godt øye for kvalitet. Du er flink til å prioritere og legge opp din egen arbeidshverdag og trives med å ha mange ulike prosjekter gående til enhver tid.

I denne rollen er det også viktig at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner siden du skal jobbe tett med flere ulike nøkkelpersoner internt og ut mot eksterne samarbeidspartnere.

Utdannelse og erfaring:

Vi tror du har noen års erfaring fra tilsvarende rolle i arbeidslivet bak deg og har en utdannelse innen markedsføring/reklame/kommunikasjon. Det er fint hvis du behersker Microsoft Office (Excel, Power Point, Word, OneNote) – og det er en fordel med noe kjennskap til Indesign og Photoshop.

Hvorfor velge oss?

Circle K har store vekstambisjoner i en bransje i sterk endring. I denne stillingen vil du få en unik mulighet til å tilegne deg nyttig erfaring og god forståelse for markedsføring innen vår bransje, og få jobbe i et fleksibelt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer. Du vil få jobbe selvstendig, med et sterkt team i ryggen.

Vi har tallrike karrieremuligheter for å ivareta din videre utvikling og suksess. I vårt globale miljø får du anledning til å jobbe med kompetente, velutdannede og ambisiøse kolleger over hele verden, innenfor et bredt spekter av fagområder.

Høres dette ut som en stilling for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med rådgiver Elisabet i Teft hvis du har spørsmål eller vil ha mer informasjon.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Martine Holen
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon