Caverion søker Marketing Manager

Er du en proaktiv og engasjert markedsfører som ønsker å arbeide i et selskap som virkelig satser på bærekraft?  

Som Marketing Manager for Caverion Norge vil du ha det strategiske og operative ansvaret for inbound marketing nasjonalt, samtidig som du vil være med i flere av konsernets internasjonale marketing-fora, som en del av et stort fagmiljø på tvers av 11 land. 

I rollen vil du også få ansvar for å lede det strategiske inbound marketing-arbeidet på konsernnivå, for flere ulike forretningsområder som skal implementeres på tvers av Europa.

Ditt fokus skal være på å generere leads til våre selgere, forbedre den digitale kundereisen og kontaktpunkter for kundene, og publisere på tvers av kanaler – både organisk og betalt. Gode skriveegenskaper er en forutsetning for å lykkes i rollen.

Du er en operativ ressurs med god gjennomføringsevne, men ser også det overordnede, strategiske bildet. Videre er du glad i en hektisk og innholdsrik arbeidshverdag hvor du fungerer godt både som rådgiver for kollegaer og selvstendig spesialist. Som person er du energisk, proaktiv, ambisiøs og strukturert. Du er nysgjerrig på de nyeste marketing-metodikkene, og påvirker selskapet proaktivt til å benytte dem.

Dine ansvarsområder:

 • Utvikle og eie strategi for digital marketing, med fokus på inbound marketing
 • Eie og publisere på digitale kanaler som nettside, nyhetsbrev, sosiale medier
 • CX, kartlegge og segmentere målgrupper, deres kundereise, touch points og legge opp workflows for marketing automation
 • Kundetilfredshetsundersøkelser
 • Være med i konsernets i internasjonale marketing-fora og bidra aktivt til å utvikle selskapets strategi på tvers av konsern for: inbound marketing, digital marketing, webside, Caverion SmartCity interaktive webside, account based marketing, market research & insight og customer experience & journey.

Du er god på 

 • Strategi for digital markedsføring og inbound
 • Konverteringsoptimalisering og A/B testing
 • Å bruke data og research som underlag for beslutninger
 • Å følge med på med nye trender i markedsføring og inbound generelt
 • Gjerne erfaring med digital og programmatisk annonsering, men ikke et krav: Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn, Delta (eller annet programmatisk) 

Du har gjerne erfaring med følgende verktøy

 • CRM-systemer og marketing automation. Erfaring med Microsoft Dynamics 365 sales & marketing er en fordel, men ikke et krav
 • CMS: Episerver eller andre CMS-systemer
 • Google Analytics

Utdannelse og erfaring

 • Helst 3+ års erfaring fra digital og inbound markedsføring hvor du kan vise til gode resultater 
 • Bachelor eller master innen relevante fag (gode resultater kan gjøre opp for formell utdanning)

Vi tilbyr:

Caverion har fokus på tilfredse medarbeidere, god opplæring og spennende utviklingsmuligheter. I avdelingen Caverion Marked og kommunikasjon (MarCom) har vi et godt miljø, med en hyggelig og uformell kultur. Du vil inngå i en liten, men slagkraftig og energisk marked- og kommunikasjonsavdeling som samarbeider godt med ulike skills, uavhengig om vi møtes digitalt eller fysisk. Hos oss er det god balanse mellom jobb og fritid. Caverion flytter til nye og moderne lokaler august 2021 i Østensjøveien 34, med flotte fellesfasiliteter som kantine, treningsrom og kafé. Bygget ligger i kort gangavstand fra Bryn t-banestasjon og togstasjon. Caverion har kontorer over hele Norge, og store kontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim, i tillegg til hovedkontor i Oslo – vi oppfordrer kandidater som bor andre steder i landet enn Oslo til å søke. Caverion viser stor fleksibilitet rundt ønsket arbeidslokasjon. 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon