Capgemini søker Senior Developer

For English, please press here

Gjennom våre Salesforce-team leverer vi ulike og unike løsninger som gjør våre kunder til ledere i sine markeder. Vi er et tverrfaglig team på alle måter: Vi har ulik bakgrunn, alder, kjønn, interesser, utdannelse og kompetanse. Fellesnevneren er at vi brenner for våre kunder, men også for teknologi, kunnskapsdeling og at vi kan levere de beste kundeopplevelsene.

Som en seniorutvikler i vårt Salesforce-team blir du en del av oss som er ansvarlige for å designe og implementere løsninger for kundegrensesnittet som er brukervennlige, skalerbare, gjennomgripende og enkle å vedlikeholde, primært på Force.com-plattformen. Salesforce-stacken har mange likhetstrekk med Java og C#, og erfaring fra disse programmeringsspråkene er en stor fordel.

Vi tror på å jobbe agilt. Vårt mål er å identifisere og levere verdi for våre kunder. Utfordringene vi løser er på tvers av industri, og varierer i kompleksitet. Vi jobber primært i team med stort fokus på deling og kompetanseheving, å inspirere og utfordre hverandre, samt etterleve våre verdier – ikke minst «Fun»!

Ansvarsområder:

 • Programmere i D/HTML, CSS, JavaScript, Apex, Visualforce, Lightning og nye teknologier
 • Lære, analysere og ta i bruk nye teknologier i implementeringen av tekniske leveranser
 • Samarbeide med prosjektgrupper og kunder i tekniske leveranser
 • Bygge integrasjoner basert på design og retningslinjer fra  løsningsarkitekt
 • Bygge og implementere webbaserte brukergrensesnitt
 • Fasilitere deling og dokumentasjon av programkode
 • Håndtere og prioritere leveranser til ulike prosjekter 

Ønsket erfaring:

 • Flere års erfaring i en utviklerrolle, gjerne fra Salesforce og Force.com-miljøer
 • Erfaring med å bygge webbasert UI med en dyp forståelse av HTML, Javascript (inkludert bibliotek som jQuery og Prototype) og CSS
 • Databasekompetanse, f eks innen MS SQL Server, MySQL eller Oracle
 • Kunnskap om objektorienterte konsepter, designmønstre og arbeid med OO språk (Java, Ruby, C#, C++ etc), samt  MVC-rammeverk (Ruby on Rails, Struts)
 • Erfaring med å jobbe i agile prosesser, og ha trygghet på å ta ledelsen i slike prosesser

Vi antar at du har en høyere utdannelse innen IT, men for denne stillingen vil vi også legge stor vekt på praktisk erfaring fra Salesforce eller andre utviklingsmiljøer, relevante sertifiseringer, trailhead badges, GitHub repositories etc.

CRM og Salesforce er et av de viktigste satsningsområdene i Capgemini globalt og i Norge. Vi er posisjonert med et meget sterkt kompetansemiljø innen CRM og vår unike Scandinavian Collaboration Model gir tilgang til noe av den beste ekspertisen i markedet. I Capgemini Skandinavia har vi i dag 25 Salesforce-konsulenter i Norge, 15 i Sverige, 25 i Danmark og mer enn 35 øvrige CRM-konsulenter i Skandinavia. Vi har levert over 70 Salesforce-prosjekter innen blant annet finanssektoren, og en rekke andre prosjekter sammensatt av ulike tjenester og med høy kompleksitet.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no