Bizzkit søker Head of Sales

Drives du av ambisjoner om vekst og utvikling? Vi ser etter en Head of Sales med evnen til å raskt utvide kundebasen i Norge gjennom å posisjonere Bizzkit som den sterkeste e-commerce plattformen for ambisiøse B2C-nettbutikker og B2B-handelsløsninger. Er det deg vi leter etter?

Bizzkit-produkter bygger på Microsoft-teknologi, og de er alle designet og utviklet med sømløs integrasjon som sikrer en e-handelsløsning med høy ytelse. De integreres enkelt med bransjeledende leverandører av teknologier og tilleggstjenester – innen betaling, levering, personalisering, analyser og markedsføring for å maksimere digitalt salg og gi sluttbrukerne en god, sømløs handleopplevelse.

Som Head of Sales hos Bizzkit vil du jobbe med å bygge og utvikle salgsavdelingen i Norge, fasilitere informasjons- og salgsmøter, sikre god kommunikasjon ut mot kjøpere og potensielle kjøpere, og vil få overordnet ansvar all salgsaktivitet. Dette er en nyopprettet rolle i Norge og du vil få frihet til å ta initiativ og forme stillingen og arbeidsoppgavene, samtidig som du også vil være en del av et nordisk team med både tyngde gjennom lang erfaring i selskapet – og nye hoder som kommer fra andre miljø. Vi trenger en som kan det norske markedet. Rollen blir øverste ansvarlige for selskapets salgsaktiviteter og rapporterer til Country Manager Norge.

Vi ser etter deg som har et kommersielt gen og er glad i salg. Rette kandidat må ha god gjennomføringsevne og trives med en hektisk hverdag med mange jern i ilden. Vi tror du har erfaring fra en liknende kommersiell rolle innen SaaS-produkter eller at du har jobbet med salg og kommersialisering i en annen, beslektet næring. Du er sterk på å legge til rette for en god kjøpsopplevelse og du har et moderne syn på hvordan god kommunikasjon og god kundeoppfølging kan bidra til gode resultater. Du er sterk på salg, relasjonsbygging og kommunikasjon mot potensielle kjøpere og du kan vise til gode resultater fra lignende roller du har hatt som salgssjef, salgsansvarlig eller KAM i større virksomhet / større prosjekter.

Bli med oss ​​på vår reise mot å øke synligheten til fremtidens mest tilpasningsdyktige e-commerce platform, i Norge.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Halldor Skard Jr. eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Halldor Skard Jr.

Rådgiver

907 92 991

halldor@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon