Bizzkit søker Country Manager

Er ord som CMS, PIM og DAM en del av din daglige tale? Vi ser etter en Country Manager med evnen til å raskt utvide kundebasen i Norge gjennom å posisjonere Bizzkit som den sterkeste e-commerce plattformen for ambisiøse B2C-nettbutikker og B2B-handelsløsninger. Er det deg vi leter etter? 

Bizzkit-produkter bygger på Microsoft-teknologi, og de er alle designet og utviklet med sømløs integrasjon som sikrer en e-handelsløsning med høy ytelse. De integreres enkelt med bransjeledende leverandører av teknologier og tilleggstjenester – innen betaling, levering, personalisering, analyser og markedsføring for å maksimere digitalt salg og gi sluttbrukerne en god, sømløs handleopplevelse.

I den nyopprettede rollen som Country Manager for Norge vil du være ansvarlig og en pådriver for å øke kundeporteføljen og synligheten i det norske markedet. Din oppgave blir å bygge en kommersiell og motivert organisasjon og skape gode resultater i det norske markedet. 

Du vil få frihet til å ta initiativ og forme, men også være en del av et nordisk team med både tyngde gjennom lang erfaring i selskapet – og nye hoder som kommer fra andre miljø.Vi trenger en som kan det norske markedet. 

Vi ser etter deg med utpreget kommersiell teft som kan bidra til å konvertere våre forretningsmål til salgsstrategier. Du skal være en god faglig rådgiver, ha gode relasjonsbyggende egenskaper og kommunisere godt både på norsk og engelsk. Du beskriver deg gjerne som engasjert, strukturert og med stor gjennomføringsevne. Du er teamorientert og engasjerer dine medarbeidere.

Vi mener selv vi er blant de beste stedene å jobbe innen IT-bransjen i Danmark og nå ønsker vi også å skape det samme i Norge. Bli med oss ​​på vår reise mot å øke synligheten til fremtidens mest tilpasningsdyktige e-commerce platform, i Norge.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Halldor Skard Jr. eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Halldor Skard Jr.

Rådgiver

907 92 991

halldor@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon