Bitastad søker Leder innsikt og analyse

Du har sikkert allerede hørt om Big Bite, Jordbærpikene, Sabrura Sticks & Sushi, SOT bar & burger og Kompis – men visste du at de alle er en del av den samme, fremoverlente familien? Bitastad har ambisiøse mål, og fokuserer nå på å øke kompetansen vår innen innsikt og analyse. I den sammenheng søker vi nå etter en dedikert leder for innsikt og analyse som vil bidra til å utvikle og øke veksten av våre spennende mat- og drikkekonsepter.

Les mer om Bitastad sin satsning på Ecommerce her

Vi ønsker en proaktiv og strategisk leder som kan bistå oss med å se mønstre, arbeide med kundeinnsikt og hjelpe oss med å etablere analysedrevne beslutningsprosesser i hele organisasjonen. Du vil spille en nøkkelrolle i å øke vår forståelse av kundenes behov og preferanser, samt å utvikle og iverksette strategier som vil styrke vår posisjon i markedet.

Vi har styrket vår digitale satsning og etablert et eget selskap Markadi, som tilbyr skreddersydd Ecommerce for restaurantkjeder. Med spisskompetanse innen lojalitet, personalisering og analyse skal Markadi gjøre det enkelt for restauranter å administrere sin online tilstedeværelse og selge produktene sine gjennom en samlet plattform. Her vil du få en nøkkelrolle!

Du vil være ansvarlig for å identifisere nøkkelområder for forbedringer basert på data, som målgrupper, atferd og konverteringer. Herunder overvåke og analysere e-handelsdata for alle konseptene til Bitastad. En viktig del av jobben vil være å bidra til fastsettelse av e-handelsmål og KPIer, og gjennomføre strategi for å bistå til at Bitastad når sine forretningsutviklingsmål. Det er derfor viktig at du har gode tekniske ferdigheter, god kommersiell forståelse og evner å formidle komplekse problemstillinger på en enkel og forståelig måte.

Du vil også koordinere samarbeidet og bestillinger av analyser til medie- og analysebyråer, og koble dette til våre egne datakilder og nøkkeltall. Du vil både jobbe med kontinuerlig innsikt som kan tas ut og gi oss forretningsmessige resultater i dag, men også drive prosjekter som forbedrer våre prosesser og øker vår innovasjonsgrad.

Hvem er du?

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er organisert, analytisk og teknisk anlagt. Videre er du dyktig i ulike datanalyseteknikker og kan orientere denne innsikten med sluttbrukeren i tankene. Du har gode samarbeidsevner og skaper engasjement hos kollegaer og medarbeidere. Faglig og personlig integritet er viktig for å skape forståelse for hvilke prioriteringer og endringer som kreves. Av natur er du profesjonell, punktlig og målrettet. Dette vil være en sentral og viktig rolle i selskapet, du må derfor trives med mye ansvar og være trygg i rollen. Du vil også samarbeide tett med ledelsen i de ulike kjedene og levere viktig rådgivning basert på innsikten du har fremskaffet.                              

Vi tror du har:

  • Flere års erfaring fra analyserettet stilling, i et digitalt miljø og gjerne relatert til markedsføring
  • Erfaring med rapportering og bruk av ulike analyseverktøy, samt bruk og analyse av data fra ulike kilder
  • Erfaring fra å presentere data og analyser til ulike grupper av brukere
  • Høyere utdanning innen business, markedsføring, statistikk eller teknologi
  • Forståelse for retail som bransje
  • Gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig 

Men det viktigste du har:

  • Er et engasjement og eierskap til jobben du gjør og en motivasjon for å være med å utgjøre en forskjell for 1700 hardtarbeidende restaurantarbeidere som er avhengig av dine råd for å øke salget gjennom gode innsiktsbaserte tiltak.

Hvorfor bli en del av Bitastadkonsernet?

Bortsett fra de beste muligheter for personlig og faglig utvikling i et utrolig inkluderende og kunnskapsrikt miljø får du jobbe i et konsern som trives med høy endringstakt og ekspansiv vekst, og som vår nye leder for innsikt og analyse vil du ha en sentral posisjon i organisasjonen.

Vi setter stor pris på kandidater som har en analytisk og kommersiell tankegang, og vil gi deg full tillit til å utføre arbeidsoppgavene dine ut ifra den tilnærmingen du mener er best for å oppnå de målsetningene som er satt. Vi verdsetter også din tid og gir deg frihet til å disponere den slik du selv mener er best. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert lunsjordning, forsikringer, personalrabatt på våre fantastiske restaurantkjeder, og rabatt på treningssenter. Vi er også stolte av å kunne tilby fleksible arbeidstider for å gi deg best mulig arbeids- og livsbalanse.

Vårt inkluderende arbeidsmiljø har høy takhøyde og vi holder til i moderne lokaler midt i hjertet av Trondheim sentrum. Bli en del av vårt team og opplev en jobb som vil gi deg muligheten til å utvikle deg selv og din karriere i en spennende og dynamisk bransje!

Blir du trigget av dette, håper vi å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon