Birger N. Haug søker digitalansvarlig

Vi ser etter en digitalansvarlig som vil få ansvaret for den digitale kundereisen og bidra til å løfte kundeopplevelsen hos Birger N. Haug.

Vi ønsker oss en person som tar initiativ til og kan gjennomføre tiltak for å gi våre kunder den beste opplevelsen, samtidig som du kan jobbe selvstendig og operativt. Videreutvikling og drift av nettsiden vår vil være en av dine viktigste arbeidsoppgaver og du får i oppgave å lede prosjektene knyttet til dette. Du bør derfor være god på samarbeid og gjennomføring.

Du vil jobbe med alle tjenestene våre og hele kundereisen for disse, og dette inkluderer å få kunder inn på sidene våre. Du bør ha erfaring med SEO og god kjennskap til betalt søk. Det er viktig at du liker å jobbe strukturert og analytisk, slik at du kan etablere og følge opp mål og sikre kontinuerlig forbedring av ROI.

I tillegg til dette vil du også bli ansvarlig for drift og utvikling av vår nye marketing automation plattform, og for å gjennomføre aktiviteter definert i vårt kommunikasjonsprogram. Noe innholdsproduksjon og utforming av budskap må påregnes, uten at du trenger å være født tekstforfatter.

Les vårt intervju med markedsdirektør i Birger N. Haug, Line Nordlund Setsaas her

Vi tror du har:

  • Erfaring fra å lede og gjennomføre digitaliseringsprosjekter
  • Høy kompetanse innenfor digital markedsføring, SEO og tilhørende verktøy
  • Erfaring med CRM, marketing automation og kundesentrert utvikling
  • Gode analyseferdigheter og kjennskap til verktøy som Google Analytics, Google Search Console, Hotjar eller tilsvarende
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Lyst og motivasjon til å skape de de beste brukeropplevelsene for våre kunder

Som person er du er strukturert og har stor gjennomføringskraft. Du bør også være nysgjerrig og interessert i å finne nye løsninger, samt ikke være redd for å komme med forslag til forbedringer. Du er med andre ord en person som får ting gjort og liker at det skjer mye!

Hos oss er beslutningsveiene korte og vi lover at gode idéer blir godt tatt imot. Du får mulighet til å påvirke, bestemme og gjennomføre prosjekter. Faglig utvikling har stort fokus og vi har et godt miljø med stort engasjement for det vi driver med.  Kvalitet og omtanke går igjen i alt vi gjør, og vi håper du vil være med!

Søknader blir behandlet fortløpende, vi vil derfor høre fra deg så snart som mulig. Oppstart er ønskelig i september, men vi er selvsagt villig til å vente på rett kandidat.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen eller Katrine Toven
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon