Betong Norge søker kommunikasjonsrådgiver

Er du klar for en spennende kommunikasjonsutfordring i en bransje i rivende utvikling?

Betong Norge er bransjeforeningen for betongindustrien i Norge, som nå står overfor store endringer. Vi skal være en av byggenæringens viktigste medspiller for innovasjon, teknologiforbedringer og utslippskutt og som vår kommunikasjonsrådgiver skal du få jobbe operativt med disse områdene.

Les mer om oss her

Vi søker nå deg som gjennom god kommunikasjon og målrettet budskapsutforming vil være med å utvikle organisasjonen som en tydelig og offensiv aktør i media og som kan hjelpe oss å bygge økt kjennskap til industrien og våre tjenester. Du vil jobbe med et bærekraftig og miljøvennlig produkt som bidrar til å nå Norges mål i Parisavtalen. 

Om rollen og hvem vi ser etter: 

For å lykkes i rollen som kommunikasjonsrådgiver hos oss tror vi du er kunnskapssøkende og samfunnsengasjert. Du er oppdatert på nyhetsbildet og samfunnsdebatten og vil kunne ta et standpunkt til hva vi bør ha og ta et aktivt forhold til. Det å skulle angripe en kompleks problemstilling og omgjøre det til kommunikasjon som treffer målgruppen synes du er en spennende utfordring og du har også et forhold til ulike kanaler som kan fungere for oss. Har du erfaring med å produsere for nett og kompetanse om SEO er det supert, men du vil også kunne få bistand til dette.  

Du trives med produksjon av ulike typer tekstinnhold, både for nettside, sosiale medier, artikler, høringsinnspill og pressemeldinger. Du liker å jobbe proaktivt med media og har erfaring med å lage saker som engasjerer og kommer på trykk eller får folk i tale. Sammen med oss i Betong Norge skal du få mene noe om strategiske veivalg og vi verdsetter fremoverlente medarbeidere som deler sine tanker og gode ideer med oss.

I det daglige er det imidlertid mest operative arbeidsoppgaver som ligger på bordet, og du må derfor evne å ta tak  i prosjekter og utfordringer, produsere relevant innhold og koble på riktige stakeholders underveis. Med deg på laget vil vi både påvirke, utvikle og skape positiv endring med kommunikasjon. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Variert kommunikasjonsarbeid
  • Innholdsproduksjon til ulike flater (nettsider, artikler, pressemeldinger, sosiale medier; Facebook og LinkedIn primært) 
  • Ansvarlig for innsalg til presse, samt bygge og opprettholde gode relasjoner til journalister og redaktører
  • Bidra til høringsinnspill i ulike saker

Du har gode samarbeidsevner, tar ansvar og jobber selvgående og selvstendig. Du er verdidrevet og ønsker å gjøre en forskjell gjennom arbeidet ditt. Du mestrer dialog med ulike type folk, er sosial og trives med både proaktivt og reaktivt kommunikasjonsarbeid. 

Kvalifikasjoner:

  • Ikke formelt krav til utdanning, relevant erfaring og resultatoppnåelse vil vektes høyere
  • Minimum 2-3 års erfaring fra lignende stilling
  • Erfaring med innholdsproduksjon til nettsider og sosiale medier
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne
  • Kunnskap og interesse innen industri, miljø/klima/bærekraft, teknologi, innovasjon og utvikling
  • Erfaring med presse/media og hvordan få plass i samfunnsdebatten

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr deg en spennende jobb i en livskraftig organisasjon, tett på ledere og kommunikasjonsansvarlige i medlemsbedriftene våre. Vi arbeider mye med teknologi, innovasjon og bærekraft, og det er her du vil få bidra med din kompetanse. Arbeidsplassen vår er på Næringslivets Hus i Oslo sentrum og her blir du en del av et spennende kontorfellesskap med mange dyktige kolleger fra andre næringslivsorganisasjoner. Vi har også gode forsikrings- og pensjonsordninger, kantine og treningsfasiliteter på huset og tilbyr gratis kollektivtransport (sone 1) til våre ansatte. Vi gjør mye hyggelig sammen, både faglig og sosialt, og synes selv vi har en veldig fin, utviklende, trygg og fleksibel arbeidshverdag. 

Bli med på laget og bidra til en bærekraftig og miljøvennlig fremtid for byggenæringen i Norge!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon