Berggård Amundsen søker kommunikasjons- og konseptansvarlig for kompetanse

Er du en engasjert og pedagogisk kommunikatør som vil jobbe med digitale opplæringsverktøy og kompetansegivende kommunikasjon? Vi er et selskap hvor kunnskap betyr kvalitet og trivsel for alle våre kunder og ansatte. Derfor investerer vi i noen av markedets mest avanserte digitale verktøy (bl.a. Motimate) og fysiske kurs for opplæring og videreutdanning av ansatte og kunnskapsdeling med våre kunder. 

Som kommunikasjonsansvarlig for kunnskap får du hos oss i Berggård Amundsen overordnet ansvar for BA-skolen. Du skal utvikle konseptet videre, og jobbe tett med fagansvarlige med utvikling av kurs for ulike områder. Du får også ansvar for den årlige kurskalenderen og vil bidra til å sette sammen både digitale og ikke-digitale kurs.

Berggård Amundsen nov 2021

Arbeidsoppgaver som kompetanseutvikler

Som kommunikasjonsansvarlig for kunnskap får du hos oss i Berggård Amundsen overordnet ansvar for BA-skolen som helhet. Du skal utvikle konseptet videre, og jobbe tett med fagansvarlige med utvikling av kurs for ulike områder. Du får også ansvar for den årlige kurskalenderen og vil bidra til å sette sammen både digitale og ikke-digitale kurs.

Du vil jobbe i kommunikasjonsteamet i markedsavdelingen og i tillegg til ditt ansvar for opplæring og kurs påvirke og bidra i bredden av vår kommunikasjon. Hovedvekten vil være internkommunikasjon og struktur og administrasjon av intranettet vårt, som er vår interne hovedkanal. Det er et sentralt verktøy for kompetansedeling i vår geografisk spredte organisasjon. Vi benytter Sharepoint som plattform.

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, opplæring og kunnskapsdeling. Vi søker deg som er ekspert på hvordan kunnskap formidles, og forventer ikke at du har noen kunnskap om vårt fagområde. Vi skal sørge for at du får den opplæringen og kunnskapen du trenger for å gjøre en god jobb.

Berggård Amundsen nov 2021

Ønsket kompetanse, egenskaper og erfaring

Som person er du strukturert, serviceorientert og pålitelig. Du er selvgående, mulighetsorientert og har evne til å motivere dine relasjoner. Du er språklig sterk og nøyaktig, spesielt i norsk, og har genuin interesse for brukervennlig og nytenkende presentasjon og ryddig strukturering av digitalt innhold. Det er en fordel om du også er kjent med Motimate og Proviso, samt kan bruke Adobe-verktøyene Photoshop og InDesign.

Du som skal ta oss videre innen kompetanse gjennom BA-skolen og intranett har gjerne erfaring med:

  • pedagogikk og ulike former for læring/utvikling, gjerne e-læring
  • kommunikasjon
  • å lede prosjekter og prosesser
  • Digitale møteplasser/eventer/konseptutvikling innen kommunikasjon
  • Sharepoint og Teams

Berggård Amundsen nov 2021

Berggård Amundsen tilbyr

Hos oss får du mulighet til å boltre deg i morsomme og utfordrende oppgaver der du bygger og videreutvikler vår kompetanseportal. Vi har stor takhøyde for kreativitet, og veien fra gode idéer til praktisk utførelse er ikke lang.

Arbeidssted er på vårt flotte og topp moderne, solenergidrevne hovedkontor og sentrallager på Langhus. Her har vi god plass, aktivitetsbasert kontoroppsett med digitale verktøy, moderne løsninger, eget treningsrom og garderobe. Det er godt med parkeringsmuligheter og elbilladere hos oss. I Ruths Storstue, vår flotte kantine, serveres det hver dag god og variert mat, og denne brukes også i sosiale tilstelninger på kontoret. Arbeidsdagen er fleksibel, og vi tilbyr mulighet for hjemmekontor i kombinasjon med kontortid. I tillegg har vi gode forsikringsavtaler for våre ansatte med blant annet helseforsikring, og vi tilbyr personalrabatt på el-produkter.

Vi gleder oss til å høre fra deg – og snart ønske vår nye medarbeider velkommen!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon