Berggård Amundsen søker prisanalytiker

Er du analytisk, løsningsorientert og god på å kommunisere? Har du høyere relevant utdanning og erfaring med prisanalyse i ERP systemer?

​​Vi søker en analytisk og kommersielt anlagt kollega som skal sikre lønnsomhet og konkurransekraft med riktige priser i markedet. Din oppgave i Berggård Amundsen vil være å analysere, presentere funn og vedlikeholde våre prismodeller. Du blir en viktig diskusjonspartner og rådgiver for vår salgsavdeling og trives med å presentere forbedringer og justeringer som vil bidra til økt inntjening og fornøyde kunder.

Du vil også være helt sentral i jobben med å optimalisere vår prismodell for å sikre inntjening og konkurransedyktige priser i fremtiden. For å lykkes i denne stillingen tror vi at du er teknisk anlagt, har sansen for presisjon og kvalitet og ser alltid etter nye forbedringer og utviklingsmuligheter.

Hvem er vi?
Berggård Amundsen er en norsk, familieeid elektrogrossist med 26 ProffPunkt over hele landet. Sammen med de beste produsentene i verden leverer vi energieffektive løsninger for hjem, næringsbygg og kritisk infrastruktur.

Vi er kompetansepartner for kundene våre, og gjennom elektrikerkjeden vår, Norgeseliten, samarbeider vi med 200 medlemsbedrifter og flere tusen fagutdannede elektrikere. Sammen med partnerne våre jobber vi for å skape bransjeledende innovasjon. Digitalisering og klok bruk av kunstig intelligens ligger til grunn i dette arbeidet.

Som prisanalytiker vil du være ansvarlig for:

 • Bidra i utviklingen av ny prismodell som styrker kontroll og konkurranseevne
 • Gjennomføre analyser av priser, kostnader, betingelser og lønnsomhet
 • Identifisere, presentere og implementere potensielle endringer og forbedringer
 • Presentere og kommunisere funn til salg- og markedsteam
 • Evaluere gap i konkurranseevne blant våre produkter og tjenester
 • Besvare og følge opp forespørsler knyttet til prising etter behov

Vi ser etter deg som har:

 • God forståelse for forretning, tall og økonomi
 • Erfaring med Excel og analysearbeid
 • Kjennskap til verktøy som Power BI, Tableau eller lignende
 • Strukturert tilnærming til store mengder informasjon
 • Godt øye for å identifisere muligheter
 • Gode kommunikasjonsevner og norskkunnskaper
 • Forståelse for tekniske systemer som ERP
 • Relevant utdanning på bachelor- eller master nivå
 • 2 års erfaring eller mer fra arbeid med analyse og/eller prismodeller

Å jobbe hos oss:
Det er litt annerledes å jobbe i en familieeid bedrift som vår. Beslutningsveiene er korte, eieren sitter ved siden av deg i kantina, og du kjenner de fleste kollegaene dine godt. Vi er Great Place to Work-sertifisert for syvende år på rad, og også i 2023 er vi nominert til å bli Årets beste arbeidsplass i vår størrelseskategori. Det ser vi på som en bekreftelse på at folk trives veldig godt hos oss, og opplever å få ta del i utviklingen. I tillegg er vi alle med på å gjøre det grønne skiftet til en realitet.

Hos oss er alle med å forme vår egen arbeidshverdag. Vi feirer når vi gjør det bra, og vi samler oss både til felles trening og til fest. Vi har konkurransedyktig lønn med bonusordning og gode pensjons- og forsikringsordninger, blant annet privat helseforsikring i toppklasse.

Berggård Amundsen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Så vil du være med og drive elektrifiseringen som et bærekraftig Norge er helt avhengig av, i et miljø hvor folk tar vare på hverandre og eierne tenker langsiktig? Da hører vi gjerne fra deg! Vi er i god vekst, og søker nå mange nye engasjerte medarbeidere.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon