Bellas Hus søker E-commerce Manager

Vil du være med og videreutvikle en av Norges mest spennende interiørbutikker på nett? Da kan det hende du er Bellas Hus neste E-commerce Manager.

Bellas Hus har to butikker i Oslo-området, samt nettbutikken bellashus.no. Butikken har hovedfokus på interiør, hjem og loungewear og fører egenutviklet merkevare i tillegg til internasjonale brands som blant annet Jonathan Adler, MissoniHome og Mateus m.m. Netthandel er et stort satsingsområde for Bellas Hus og nå leter vi etter en E-commerce Manager som kan ta nettsalget til nye høyder. 

Arbeidsoppgaver som E-commerce Manager i Bellas Hus

I rollen som sjef for nettbutikken blir du ansvarlig for salgsbudsjett og vekst på nett. Du skal kategorisere og organisere nettbutikken for å maksimere brukeropplevelsen og optimalisere kundereisen, samt følge opp nettbutikkens kundeservicehenvendelser. Som E-commerce Manager ser kontinuerlig etter forbedringer, er hovedkontakt og en tydelig kravstiller inn mot nettsidens tekniske samarbeidspartnere og 3PL-leverandør. Nettsiden oppdaterer du med nye produkter, inkludert tekst og bilder tilpasset SEO.

Du planlegger, koordinerer og produserer salgsutløsende innhold, ulike aktiviteter til nettbutikken, sosiale medier og nyhetsbrev. Dette gjør du i tett dialog med selskapets ledelse og mediebyrå med mål om å skape økt trafikk og konverteringer. Du bistår også med å sikre best mulig varetilgang og sortiment på nett, samt planlegger og gjennomfører fotoshoots av Bellas Hus eget brand til bruk på nettsiden og til sosiale medier. 

Du samarbeider på tvers av avdelingene internt, og spesielt tett med butikkene når det gjelder markedsføringsaktiviteter og oppfølging av Klikk&Hent i butikk. 

Stillingen rapporterer til daglig leder.

Erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse, kommersiell teft og øye for visuelt innhold og detaljer. Du bruker tall og analyse for å optimalisere salg, jobber selvstendig og proaktivt. Vi søker en leken og kreativ historieforteller, med en god penn og skriftlig fremstillingsevne. Vi tror du har: 

  • Utdannelse fra høyskole/universitet innen kommunikasjon/markedsføring/e-handel
  • Arbeidserfaring fra lignende stillinger 
  • Grunnleggende forståelse for hvordan en nettside er bygget
  • Erfaring med Adobe Photoshop eller lignende redigeringsverktøy
  • Kjennskap til Magento eller tilsvarende e-handelsplattformer

Hos oss får du muligheten til å jobbe med de største merkevarene innen interiør og design, i et selskap som er i sterk vekst og som har høye ambisjoner om å vokse ytterligere. Stillingen gir mye frihet til å teste ulike metoder og utvikle egen kompetanse for å lykkes i oppgaven om å videreutvikle og bygge Skandinavias mest spennende interiørbutikk på nett. Vi har kontorplass i våre hyggelige showrom-lokaler på Hoff Gård på Skøyen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en fleksibel arbeidshverdag.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Christelle Haug eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Christelle Haug

Rådgiver

99 36 74 92

christelle@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon