BDO søker videoprodusent

Vil du være med på å styrke BDO sin digitale historiefortelling, både internt og eksternt? Da håper vi du leser videre. 

Vi i BDO har satt oss ambisiøse mål, og nå er vi på jakt etter deg som vil bli med på reisen. Som videoprodusent blir du en del av vår markeds- og kommunikasjonsavdeling og du vil fungere som BDOs ekspert på video, lyd og bilde.

Vi tror du er en utadvendt og nyskapende videoprodusent med sterk gjennomføringsevne. Du har faglig stolthet og trives i ekspertrollen innen ditt område, du trives nok også med å håndtere flere prosjekter samtidig – noen med korte tidsfrister. Du evner også å prioritere i en hektisk hverdag, da avdelingen dekker hele bredden i organisasjonens kommunikasjonsbehov.

Det er ønskelig at du har jobbet med produksjon fra idé til publisering. Du trives med planlegging, prosjektledelse og gjennomføring av ulike aktiviteter og produksjoner. Vi tror også på kandidater som er opptatt av siste nytt, og som ønsker å bygge på egen kompetanse gjennom å lære seg nye verktøy. 

 I tillegg ønsker vi en videoprodusent med

  • Relevant utdannelse, men særlig relevant arbeidserfaring kan erstatte manglende utdanning
  • Arbeidserfaring med produksjon av video som freelancer, inhouse produsent i større bedrifter, eller fra byrå
  • Ekspert i redigeringsprogram som f. eks (Premiere Pro, Final Cut eller DaVinci Resolve) 
  • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner på norsk og engelsk.
  • Organisert med godt øye for detaljer, og du gjør redigeringsarbeidet ditt så enkelt og strukturert som mulig
  • Flink til å få folk til å føle seg komfortable foran kameraet og er god til å gi veiledning under innspilling
  • Er en pådriver for å lage engasjerende innhold
  • Har god audiovisuell smak og en følelse for rytme i produksjonene 

I BDO jobber man i små eller større team, men rollen krever også jobbing på egenhånd. Vi ser etter en person som brenner for jobben sin, og som vil bruke sin kompetanse og erfaring til å gjøre en positiv forskjell for BDO. 

BDO kan tilby et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre. Du kommer til et selskap som er i sterk vekst, med mange muligheter til å sette gode ideer ut i livet. Hos oss får du både påvirke, lære og utvikle deg videre. Fremfor alt blir du del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse. 

BDO er et av Norges største rådgivnings- og revisjonsselskap og vi har over 1800 trivelige, dyktige og engasjerte kolleger over hele Norge med bred fagkunnskap.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Christelle Haug eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Christelle Haug

Rådgiver

99 36 74 92

christelle@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon