BDO søker senior kommunikasjonsrådgiver

Er du over gjennomsnittet interessert i nærings- og samfunnsliv, og ønsker å jobbe i en markeds- og kommunikasjonsavdeling hvor du kan bruke ditt engasjement til å gjøre en forskjell? Da håper vi du leser videre!

BDO søker deg som trigges av å formidle komplekse temaer enkelt og engasjerende. Som kommunikasjonsrådgiver hos oss vil du være en del av BDOs markeds- og kommunikasjonsavdeling.  

En av de viktigste oppgavene er å øke synligheten på kompetansen BDO besitter for relevante målgrupper i både betalte, egne og fortjente kanaler. Vi jobber best i team, så du må kunne ta rollen som prosjektleder og ta i bruk bredden i kommunikasjonsavdelingen for at vi skal nå våre mål. 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet bestå av:

 • Sørge for synlighet for BDO som virksomhet og våre fageksperter
 • Være med å utvikle, iverksette og evaluere kommunikasjonsplaner- og tiltak 
 • Rådgi våre ledere i kommunikasjonen både internt og eksternt
 • Mediehåndtering – og rådgivning
 • Komme med ideer, utvikle og produsere innhold (tekst og video) til bruk i BDOs interne og eksterne kanaler

Du er ikke redd for å tenke litt utenfor boksen. Basert på kundeinnsikt og analyse skaper du treffsikkert innhold og tilpasser disse våre ulike flater.

Samtidig som du trives med å forfatte innhold, synes du det er verdifullt å ta del i den strategiske prosessen og er opptatt av å jobbe tverrfaglig og effektivt med resten av teamet. Du er en tydelig rådgiver og evner å utfordre når det trengs, samtidig er du en dyktig, selvgående og effektiv produsent. 

Som person er du engasjert og lar deg begeistre over nye og utfordrende oppgaver. Du er analytisk anlagt, og god til å tolke, strukturere og formidle på en enkel og overbevisende måte. Du er faglig sterk og nysgjerrig på både folk og fag.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning
 • En skarp penn og evne til å formidle komplekse budskap på en enkel måte, både på norsk og engelsk 
 • Et stort samfunnsengasjement
 • En god rådgiver i møte med ledere på strategisk nivå 
 • Erfaring innen prosjektledelse og prosjektgjennomføring
 • Breddekunnskap i kommunikasjonsfaget og hvordan de ulike kanalene kan fungere sammen

Vi ser etter en person som brenner for jobben sin, og som vil bruke sin kompetanse og erfaring til å gjøre en positiv forskjell for BDO. Det gjelder både innenfor og utover egen rolle.

BDO kan tilby et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre. Du kommer til et selskap som er i sterk vekst, med mange muligheter til å sette gode ideer ut i livet. Hos oss får du både påvirke, lære og utvikle deg videre. Fremfor alt blir du del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse. 

BDO er et av Norges største rådgivnings- og revisjonsselskap og vi har over 1800 trivelige, dyktige og engasjerte kolleger over hele Norge med bred fagkunnskap.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Christelle Haug eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Christelle Haug

Rådgiver

99 36 74 92

christelle@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon