BankID BankAxept søker Product Marketing Manager

Vil du være med på å ta Norges mest brukte tjenester inn i fremtiden, og bidra til knirkefrie lanseringer av nye ID- og betalingsløsninger?

BankID BankAxept AS er ledende innen ID og betaling. Våre tjenester har en unik posisjon i Norge, og har bidratt til at Norge er et av de mest digitaliserte landene i verden. Nå skal vi ta tjenestene inn i fremtiden og ut på det internasjonale markedet, samtidig som vi leverer nye løsninger som bidrar til en enda mer knirkefri hverdag for folk og bedrifter.

For at vi skal lykkes med dette må vi bli skikkelig gode på Go to Market-prosesser (GTM). Dette handler om hvordan vi gjennomfører store og små produktlanseringer, men også om hvilke metoder, samarbeidsformer og verktøy vi bruker. Derfor søker vi nå etter en drivende dyktig Product Marketing Manager.

I denne rollen vil du ha ansvar for å utvikle, iverksette og optimalisere selskapets rammeverk og metodikk for GTM. Ved lanseringer og større kampanjer vil du utvikle strategier og -planer, og lede prosessen for å sikre vellykket uttak i markedet.

Du vil ha ansvar for blant annet:

  • Prosessplanlegging og -ledelse: GTM-strategi, -plan og ressursallokering
  • Markedsanalyse: segmentering, markedsutvikling og konkurrentanalyser
  • Innhenting og sammenstilling av kundeinnsikt
  • Sikre fremdrift, felles retning og kryssfunksjonelt samarbeid på tvers av avdelinger og fagdisipliner
  • Definere og sette opp milepæler, mål og KPIer for lanseringsaktiviteter

Rollen tilhører avdelingen for Marked og kommunikasjon, men vil jobbe i skjæringspunktet mellom ulike avdelinger og fagområder. Du vil jobbe tett med våre dyktige produktsjefer, salg og kundeopplevelse og markedsansvarlige. Nærmeste leder vil være Ida Håvik – leder for Marked og kommunikasjon.

Hvem er du?
Vi ser etter deg som er glad i å lede prosesser og mennesker mot et felles mål. Du er god til å forankre oppover og nedover, motivere og skape fremdrift. Du fanger opp de viktige detaljene og dykker dypt ned i konkrete problemstillinger ved behov, uten at du slipper helheten av syne. Vi ser for oss at du er en modig, erfaren og raus lagspiller. Du er tydelig når det trengs, men ønsker alltid å lytte og lære av andre.

Du har erfaring med Go to Market-prosesser fra tidligere og er vant med å jobbe med målstyringsverktøy. Du følger nøye med på relevante vekst-metrikker og jobber stadig for å utbedre flaskehalser i trakten. Vi ser for oss at du har høyere utdanning og minimum 5 års relevant arbeidserfaring (marked/salg/produkt/prosjektledelse).

Hvem vi er og hva vi tilbyr:
Vi er et ungt selskap, men tjenestene våre har vært en del av hverdagen til folk i nesten 20 år. Gjennom gode brukeropplevelser og urokkelig tillit skal vi levere på vårt oppdrag: å bidra til et mer knirkefritt samfunn. Vi jobber som et felles lag, og engasjerer oss for å bygge tillit og respekt hos våre partnere og i samfunnet. Med teknologi som hjelpemiddel, innsikt som grunnlag og en skarp snute, tør vi også å ta steget ut i det ukjente.

BankID BankAxept tilbyr en rekke goder til våre medarbeidere. Vi har en av de beste forsikrings- og pensjonsordningene på markedet. Forsikringene dekker deg både på jobb og i fritiden, rett og slett fordi vi synes du fortjener det beste.

Vi ønsker at alle medarbeidere hos oss skal ha en god balanse i sitt arbeids- og privatliv. Derfor har vi fleksibel arbeidstid som gir deg handlingsrom i hverdagen. Vi har også verdens beste kantine, som også er en restaurant. Der serveres det fantastisk mat laget av fire kokker. I tillegg får du som ansatt i BankID BankAxept fem ekstra betalte fridager i forbindelse med påske og/eller jul. Vi holder til i flotte lokaler, sentralt i Bjørvika i Oslo. Her tilbys det både treningsrom og sykkelparkering.

Vi gleder oss til å få deg med på laget!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon