Baneservice søker prosjekteringsleder

Motiveres du av å jobbe med samfunnsnyttige prosjekter?

Baneservice er Norges ledende jernbaneentreprenør innen prosjektering, nybygg og vedlikehold av jernbane og sporvei. Vår ambisjon er å være den foretrukne arbeidsgiveren i bransjen, den beste på prosjektgjennomføring og en pådriver i det grønne skiftet. Vi har mål om å ta større markedsandeler innenfor prosjektering av jernbanetekniske fag, og søker nå en prosjekteringsleder som skal bidra til å styrke ingeniøravdelingen.

Med deg på laget skal vi øke konkurransekraften til avdelingen og Baneservice gjennom solid kvalitet i prosjektering av jernbanetekniske fag. Stillingen vil plasseres i Divisjon for Produkt & Utvikling, avdeling for ingeniørtjenester, men du vil også samarbeide med ressurspersoner innen de forskjellige divisjonene våre; ingeniører, fagarbeidere og stab. Stillingen rapporterer til Avdelingsleder for Ingeniørtjenester, Stein Haugane. Vi har kontorer i Porsgrunn, Hokksund, Bryne, Sarpsborg, Bergen, Trondheim og på Skøyen i Oslo, og du står fritt til å velge hvor du vil jobbe fra.

Som prosjekteringsleder skal du ta eierskap til prosjektet, fra anbudsfase til byggefase, og vi ser etter deg med erfaring med store og små totalentrepriser, også innenfor BIM-prosjektering. Du skal styre og veilede i prosjektering, og vil også jobbe i nært tverrfaglig samarbeid med ansatte og kunder (interne og eksterne) for å bistå dem i å nå sine mål. Det er også viktig at du aktivt bidrar til å dele kunnskap og erfaringer med kollegaer og på tvers av prosjekter innen Baneservice, for å fremme faglig utvikling og forbedring.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Prosjekteringsledelse av jernbanetekniske fag i rådgiveroppdrag og små og store totalentrepriser
  • Bidra til å styre og veilede utviklingen innenfor prosjektering i ingeniøravdelingen
  • Ansvar for å ta prosjekter fra anbudsfase til byggefase
  • Lede prosjektering i ingeniørtjenester og bidra til godt tverrfaglig samarbeid i selskapet
  • Evne å identifisere muligheter for forbedring, digitalisering og innovasjon

Ønsket kompetanse og erfaring

  • Høyere utdannelse (bachelor/master) som fagskoleingeniør eller ingeniør, eller en lang og relevant fagbakgrunn som samsvarer med stillingens krav.
  • 3-5 års arbeidserfaring med prosjekteringsledelse og totalentrepriser
  • Det er ønskelig med erfaring i bruk av BIM i prosjekter.
  • Bakgrunn innen jernbane er ikke et absolutt krav, men en fordel. Erfaring med prosjektering fra bygg og anlegg- eller energisektoren er også relevant i denne rollen.
  • VDC-sertifisering er en stor fordel, men ikke et absolutt krav. Det er i så fall viktig at du ønsker å ta denne sertifiseringen.

Personlige egenskaper

Du er en person som motiveres av å jobbe med bærekraftige løsninger og samfunnsnyttige prosjekter. Du er nysgjerrig og faglig sterk, og evner å gjøre gode vurderinger for hvordan vi best løser oppdragene våre. Du er opptatt av faglig utvikling, både på egne og selskapets vegne, og du holder deg oppdatert på markedet og konkurrentene for å identifisere forbedringsmuligheter. Evne til å lede og motivere andre, samt god kommunikasjon med alle nivåer i organisasjonen, både internt og eksternt, er også viktige egenskaper.

Hva kan Baneservice tilby deg?
Du vil bli en del av et helt unikt miljø der mennesker med høy kompetanse jobber sammen på tvers av fagområder for å skape løsninger som gjør Norge til et velfungerende land. Vi er stolte av vår jordnære kultur og har høy fag- og yrkesstolthet. Hos oss vil du oppleve en god balanse mellom arbeid og fritid, og et arbeidsmiljø som fremmer både personlig og profesjonell vekst. Baneservice har en solid forankring i bærekraft og innovasjon. Vi står i mangfoldige og varierte utfordringer som gir deg en unik mulighet til å bidra til en fremtidsrettet og ansvarlig bransje.

Vi vil vurdere søkere til stillingen fortløpende, og oppfordrer deg til å søke snarest og innen 1.mars.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Baneservice? Møt Stian, Vegard og Karoline. Klikk på bildet under for å se video.

Mann som jobber med ledninger på toglinjen for Baneservice.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon