Baneservice søker Fagansvarlig KL Ingeniørtjenester

Vil du være med å bygge fremtidens jernbane?

Vil du bidra til å styrke fagfeltet og satsingen innen prosjektering av jernbanetekniske fag, og lede den faglige utviklingen for ingeniørtjenester innen kontaktledningsfaget? Baneservice er Norges ledende jernbaneentreprenør innenfor prosjektering, nybygg og vedlikehold av jernbane og sporvei, og vi har klare vekstambisjoner.

For å lykkes med KL-satsingen ser vi etter en tydelig fagansvarlig, med fremoverlent holdning og evne til å inspirere menneskene rundt seg. Målet vårt er å styrke fagfeltet internt og ta større markedsandeler innen prosjektering av jernbanetekniske fag. Du vil få jobbe tett på prosjektering og bidra til et godt tverrfaglig samarbeid i hele selskapet, i tillegg til å være pådriver for å identifisere muligheter for forbedring, digitalisering og innovasjon.

Stillingen tilhører avdelingen Ingeniørtjenester i divisjon Produkt og utvikling, og rapporterer til avdelingsleder i Ingeniørtjenester Stein Haugane. Vi har kontorer i Porsgrunn, Hokksund og på Skøyen i Oslo, og du står fritt til å velge hvor du vil jobbe fra. Bryne, Sarpsborg, Bergen og Trondheim kan også være aktuelle arbeidssteder.

Viktige arbeidsoppgaver:

Her vil du jobbe i nært tverrfaglig samarbeid med ansatte og kunder (interne og eksterne) innen KL for å bistå dem i å nå sine mål. Du skal bidra til utvikling og kompetanseheving, samt styre og veilede på fag i prosjektering av KL-prosjekter. Det også viktig at du er tett på andre aktører og markedet innenfor fag, løsninger og digitaliseringsmuligheter.

Du må ha en sterk motivasjon knyttet til å utvikle prosjektering av KL i ingeniørtjenester. Hos oss vil du få en hverdag der du i stor grad styrer og prioriterer arbeidsoppgaver og fokusområder, så det er viktig at du er selvstendig, initiativrik og glad i å ta ansvar. Du vil jobbe med noe som gir resultater og effekt for mennesker og samfunn, og du blir fascinert av andre kunnskapsrike mennesker.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg med erfaring fra KL-anlegg, banestrøm og kanskje også god innsikt i prosjektering. Vi ser for oss at den rette kandidaten kan være utdannet fagskoleingeniør, elkraftingeniør eller energiingeniør med erfaring innenfor KL-anlegg. Relevant erfaring som KL-montør kan veie opp for manglende utdannelse. Vi vil også gjerne høre fra kandidater med en bakgrunn som kan tilføre oss nye perspektiver og utvikle KL-faget videre i Baneservice.

Vi tilbyr:

Baneservice har en visjon om å være «Først i sporet», hvor vi skal være den ledende leverandøren av tjenester og produkter til baneteknisk infrastruktur. Dette gjennomsyrer vår arbeidskultur, og som Fagansvarlig KL får du jobbe med meningsfulle og verdigivende prosjekter. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av avdelinger og kunder.

Alle ansatte i Baneservice får mulighet til å utvide kompetanse og bygge karriere, og vi har gode arenaer for kompetanseheving. Du vil være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet, sikkerhet, og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst, tilbyr vi gode betingelser i et stimulerende, inkluderende, jordnært og hyggelig arbeidsmiljø som er stolte av hva vi bidrar til samfunnet med.

Vi behandler søkere fortløpende, og oppfordrer deg til å ikke utsette din søknad.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Baneservice? Møt Stian, Vegard og Karoline. Klikk på bildet under for å se video.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon