Bama søker prosjektleder (engasjement)

Vår avdeling består i dag av 17 personer, og grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå en dreven prosjektleder med byråerfaring.

For å sikre god fremdrift, god fordeling av oppgaver og ikke minst optimal oppfølging av prosjekter ser vi etter deg med stor arbeidskapasitet og godt overblikk. Din arbeidshverdag vil handle om å lede prosjekter, lage fremdriftsplaner, ha oversikt over oppgaver og fordele ressurser. Du skal sørge for god flyt i prosesser for å overholde deadlines. Du er en god relasjonsbygger som vil bistå samarbeidspartnere og andre i markedsteamet. I en arbeidshverdag med høyt tempo fasiliteter du god arbeidsflyt, dialog og samarbeid slik at vi som team kan løse oppgavene våre best mulig.

Du trives med å jobbe operativt og er ikke redd for å bidra med kreativitet. Du kommuniserer godt og er tydelig med mennesker på ulike nivå. Du er omgjengelig, strukturert, ryddig og trives med å optimalisere arbeidsprosesser.

Kompetanse/erfaring

  • Høyere utdannelse innen markedsføring/prosjektledelse
  • Relevant prosjektledererfaring fra byrå
  • God kjennskap til kreative prosesser og konseptutvikling
  • Evne å tenke strategisk, innovativt og kommersielt
  • God forretning- og markedsforståelse, og gjerne erfaring fra FMCG

BAMA Gruppen tilbyr et uformelt og godt faglig og sosialt miljø, med hyggelige kolleger i lyse og moderne lokaler, med egen personalrestaurant og et flott treningsstudio. Gjennom Eat Move Sleep gir BAMA sine ansatte kunnskap, inspirasjon og motivasjon til å ta riktigere valg i hverdagen når det gjelder mat, mosjon og søvn. Har du bil, parkerer du gratis rett utenfor kontorene.

Her kan du lese vårt intervju med marketingsjef i Bama, Ingebjørg Hjortdahl

Stillingen er et engasjement med varighet på 12 måneder. Det er ønskelig med snarlig oppstart, men vi kan vente litt ekstra på riktig kandidat.

Vi behandler søknader forløpende, og synes du dette høres ut som en stilling for deg, hører vi gjerne fra deg snarest.
Ta kontakt med Elisabet i Teft for øvrige spørsmål knyttet til stillingen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye

Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Elisabet Rye

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

915 47 093

elisabet@teft.no