Bama søker Prosjektleder (engasjement)

Vår avdeling består i dag av 17 personer, og grunnet omstruktureringer og økende oppdragsmengde søker vi nå en dreven prosjektleder som kan jobbe med innholdsproduksjon og kan redigere film- og bildemateriale for SOME og web.

For å sikre god fremdrift, god fordeling av oppgaver og ikke minst optimal oppfølging av prosjekter, ser vi etter deg med stor arbeidskapasitet og godt overblikk. Din arbeidshverdag vil handle om å sette fremdriftsplaner, ha oversikt over oppgaver, fordele ressurser og sørge for god flyt i prosesser for å overholde deadlines. I tillegg vil du bistå samarbeidspartnere, og øvrige i markedsteamet. I en arbeidshverdag med høyt tempo fasiliteter du god arbeidsflyt, dialog og samarbeid slik at vi som team kan løse oppgavene våre best mulig.

Du vil jobbe tett med alle i avdelingen og spesielt med innholdsprodusenter, det er ønskelig at du bistår med enkel videoproduksjon/redigering til digitale flater.

Du trives med å jobbe operativt og er ikke redd for å bidra med din kreativitet, du kommuniserer godt og er tydelig med mennesker på ulike nivå. Du er omgjengelig, strukturert, ryddig og du liker å optimalisere arbeidsprosesser.

Kompetanse/erfaring

  • Høyere utdannelse innen markedsføring, prosjektledelse og/eller kreative fag (eller relevant erfaring)
  • Prosjektledererfaring fra markedsavdeling eller lignende
  • God kjennskap til kreative prosesser og konseptutvikling
  • Erfaring med sosiale medier og enkel videoproduksjon
  • Fordelaktig om du har erfaring med FMCG
  • Har du erfaring med sponsorater og aktivisering, er dette verdifult
  • Er du god i powerpoint får du stjerne i boka

BAMA Gruppen tilbyr et uformelt og godt faglig og sosialt miljø, med hyggelige kolleger i lyse og moderne lokaler, egen personalrestaurant og et flott treningsstudio. Gjennom BAMA Pluss gir BAMA sine ansatte kunnskap, inspirasjon og motivasjon til å ta riktigere valg i hverdagen når det gjelder mat, mosjon og mental helse. Har du bil, parkerer du gratis rett utenfor kontorene.

Stillingen er et engasjement med varighet på 12 mnd. Det er ønskelig med snarlig oppstart, men vi venter likevel litt ekstra på rette kandidat.

Vi behandler søknader forløpende, og synes du dette høres ut som en stilling for deg, hører vi gjerne fra deg snarest.

Ta kontakt med Camilla eller Elisabet i Teft for øvrige spørsmål knyttet til stillingen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Camilla Bartnes

Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Elisabet Rye

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

915 47 093

elisabet@teft.no
Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no