AVA of Norway søker Markedsansvarlig

 

Vil du være med på et norsk gründereventyr? På under 3 år har AVA tatt en fantastisk posisjon som markedsleder i forbrukermarkedet på høytrykkspylere i Norge med over 50% markedsandel. Vi har like store ambisjoner globalt. Nå ser vi ser etter en strategisk, allsidig og kreativ markedsansvarlig til å videreutvikle selskapets nasjonale og internasjonale markedskampanjer.

Som markedsansvarlig i AVA vil du jobbe med å utvikle gode og treffsikre markedskampanjer. Dette innebærer alt fra å utvikle kreative budskap til å optimalisere investeringer. Du vil også lede og koordinere et team som arbeider med grafisk design og innhold. Dette teamet jobber til daglig med å utvikle kommunikasjonen om Ava’s unike konsept og produkter, overfor både forhandlere og sluttbrukere. Vi sprer vår kommunikasjon gjennom egne digitale kanaler, forhandlernes digitale og fysiske kanaler, samt utvikler emballasje, butikk kommunikasjon og kampanjeaktiviteter. Rollen som markedsansvarlig er med andre ord en svært bred stilling, som skal favne om fysisk og digitalt materiell, kommunikasjon hos oss og til forhandler, til kjede og sluttbruker.

Vi vil at du skal se stort på markedsstrategi. Hos Ava er dette hele spekteret fra å lage god pakningsdesign, utvikle markedsmateriell for forhandlere, lage gode markedskampanjer mot sluttbruker og skape troverdig kommunikasjon i media.

Rollen vil sitte i selskapets markedsråd sammen med daglig leder og salgssjef, og dermed få en sentral stemme inn i det strategiske arbeidet med merkevare, vekst og markedsarbeid i både etablerte og nye markeder. Det vil si at din hverdag vil preges av alt ifra operative oppgaver, teamledelse og strategiske diskusjoner om den videre utviklingen av AVA. Vi vil våge å påstå at dette er en utrolig spennende mulighet for deg som trives med operativt og taktisk markedsarbeid, og som har lyst til å utvikle deg som leder og strateg og få internasjonal erfaring de neste årene.

 

Viktige ansvarsområder

  • Utarbeide og iverksette markedsstrategi for å etablere Ava som et topp-brand på høytrykksvask og rengjøring internasjonalt.
  • Tilrettelegge og guide staben til å skape mest mulig materiell innomhus, og må selv kunne legge hånd på verket.
  • Kontroll på plan og gjennomføring av AVA sin markedskommunikasjon
  • Sikre vekst gjennom «best practise» på digitale plattformer
  • Produsere og evne å gjennomføre markedsrettede tiltak og kampanjer
  • Lede salget på AVA sine digitale plattformer

 

 

Personlig erfaring og egenskaper

Vi ser for oss at du har erfaring fra å utvikle og implementere markedskampanjer for ulike merkevarer. Enten du har jobbet i et medie- eller performancebyrå eller i et ganske allround reklamebyrå eller om du har erfaring fra en markedsavdeling hos en annen merkevare. Det er viktig at du har jobbet ganske bredt, at du har med deg en spisskompetanse innen et eller flere fagfelt slik at du kan dykke ned i oppgaver og problemstillinger der det behøves, og at du er vant til å tenke kreativt i både utvikling av budskap og i kanalvalg.

Som person ser vi for oss at du er ambisiøs og evner å se muligheter. “Hva gjør konkurrenten og hva kan vi gjøre annerledes?”. Du har kanskje noe ledererfaring, men viktigst er at du er vant til å ta ansvar, gå foran og drive frem gode resultater gjennom godt håndtverk. Du er kreativ og faglig sterk og har en naturlig evne til å få folk til å jobbe i team og samarbeide godt. Du trives i høyt tempo og har høy gjennomføringskraft. Du har sannsynligvis høyere utdannelse innen markedsføring og god forretningsforståelse.

Hva får du hos oss

Hos AVA er det trivelig og gøy å gå på jobb, og det er høy trivselsfaktor. Her kombinerer vi et svært hektisk miljø i sesongen, med muligheten for planlegging og struktur i mellomsesong. Bedriften er i ferd med å vokse fra å være en gründerbedrift til å bli en ledende aktør i bransjen, og medarbeidernes utviklingsmuligheter er betydelige. Vi vet at vi ikke kan (eller vil) konkurrere med de etablerte gigantenes markedsbudsjetter. Vi skal være frempå og finner de smarte veiene til målet. Dette er vår kultur og vårt grunnlag for suksess og vi håper du har en personlighet som likner på vår.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Marte Palm Steen, Henrik Sandberg eller Anna Blom Rian
Kontaktpersoner:

Marte Palm Steen

Prosjektleder

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon