Atyp søker strategisk rådgiver

Atyp er et kreativt hybridbyrå som utvikler kommunikasjon gjennom tett integrasjon av ulike fagdisipliner innen strategi, kreativitet, media og teknologi.

Vi ser etter en strategisk rådgiver med kunnskap og interesse for sterke merkevarer og kjøpesterke målgrupper. Du vil blant annet få hovedansvar for kunden Mercedes. Vi ser etter en strategisk rådgiver med kunnskap og interesse for å forvalte og utvikle sterke merkevarer.

Som rådgiver vil du få en viktig rolle internt i arbeidet med å lede det kreative teamet og legge til rette for gode konseptuelle utviklingsprosesser, sikre godt innsikts- og strategiarbeid, og samtidig ha det strategiske og relasjonelle hovedansvaret for samarbeidet med kunder. 

For å sikre et best mulig samarbeid, er effektiv kommunikasjon, lønnsomhet og intern ressursbruk viktige aspekter som skal ivaretas. Du vil lede kreative, økonomiske og strategiske prosesser. Internt vil du ha ansvar for å støtte kreatørene i utvikling av kampanjer og konsepter, samtidig vil du være strategisk sparringspartner for, og jobbe tett med våre kontaktpersoner hos kundene.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har erfaring med strategisk merkevarebygging og som evner å forstå kundens organisasjon, strategi og forretningsmål. I så måte er det fint om du har erfaring fra både byrå- og kundesiden, men du kan også gjerne komme fra byrå hvor du har jobbet inngående med posisjonering, strategi- og forretningsutvikling. 

Med gode fremstillingsevner formidler du tydelige budskap og ideér som skaper engasjement og tillit hos både kunde og kreatører. Du samarbeider godt med teamet ditt, og har respekt og forståelse for kreative prosesser. Du er retorisk god og har stor faglig interesse. I tett samarbeid med kreatørene kommer dere sammen frem til solide leveranser som skaper de beste resultatene for kunden. Godt lagspill og evne til å delegere er viktig, samtidig er det avgjørende at du er proaktiv, løsningsorientert, og selvgående i rådgiverrollen.  

Vi tilbyr:

Hos Atyp vil du bli en del av et fagmiljlø som jobber helhetlig med kommunikasjon, kreativitet, teknologi og markedsføring. Kompetanse, erfaring og en vilje til å utfordre er egenskapene som gjør at vi både er en utviklende arbeidsplass og en god rådgiver for våre kunder. Les mer om Atyp, ambisjonene og menneskene her

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase, Jannicke Østlie eller Henrik Sandberg
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder/ Innholdsprodusent

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon