Atyp søker prosjektleder

Atyp er et kreativt hybridbyrå som utvikler kommunikasjon gjennom tett integrasjon av ulike fagdisipliner innen strategi, kreativitet, media og teknologi.

Nå ser vi etter deg som har en stødig hånd på rattet, og som kan hjelpe vårt prisvinnende fagmiljø med å møte og overgå forventningene til våre kunder.

Er du en erfaren prosjektleder som kan styre prosjektene våre fra A til Å? Er du en ekspert i samarbeid og flyt mellom mennesker og miljøer? Da vil vi ha deg på laget!

Med stillingen følger et ansvar for en av byråets største kunder – en kunde med mye aktivitet og mange spennende utfordringer. Prosjektleder rapporterer til kundeansvarlig rådgiver.

Som en vesentlig del av stillingen som prosjektleder i Atyp ligger administrasjon, økonomistyring og gjennomføring, samt kontinuerlig kvalitetssikring av byråets prosjekter. I tillegg kreves det utstrakt samarbeid med kunde og byråets interne ressurser.

Ansvars- og arbeidsoppgaver: 

  • Ressurs- og tidsplanlegging av Atyp sine fagressurser
  • Smidig og hyggelig prosjektledelse og kvalitetssikring
  • Økonomistyring, budsjettering og fakturering
  • Hovedkontaktpunkt mellom byrå, kunde, relevante leverandører og samarbeidspartnere

 Hvem er du?

Vi ser etter deg som har minimum 5 års relevant erfaring fra byråer innen reklame, media, digitalt, PR, event, produksjon eller innhold. Du er strukturert og flink med mennesker, og har en stor arbeidskapasitet. I tillegg bør du trives godt i et fartsfylt miljø der du jobber med flere prosjekter parallelt.

 Vi tilbyr:

Hos Atyp blir du en del av et fremoverlent og prisvinnende fagmiljø som jobber med helhetlig kommunikasjon, kreativitet, teknologi og markedsføring. Vi verdsetter kompetanse, erfaring og vilje til å utfordre, noe som bidrar til å skape en utviklende arbeidsplass og gjør oss til gode rådgivere for våre kunder.

Noen nyheter fra oss som vi er stolte av:

Atyp vant to gull på Medieprisen

NAV velger Atyp

Atyp fikk to bronse og én shortlist i Cresta Awards 

Bufdir og Atyp er vinnere av årets markedsfører

Atyp hentet flest gull på Gullblyanten

Atyp vinner byråbattle

 

Les mer om hva vi gjør i Atyp her

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon