Attensi søker flere nye Product Managers 

Attensi er et av Norges raskest voksende teknologiselskaper. Vi bruker spillteknologi til å lage simuleringsbasert trening. Våre løsninger skaper reell endring i adferd og kompetanse: Det gjør ikke minst at læring og kompetanseutvikling blir gøy. Vi blir stadig større og mer skalerbare, med nye og innovative produkter i hyllene. For å støtte den veksten søker vi nå flere nye Product Managers. 

Vi er blant de ledende i verden på vårt fagfelt, og har etablert en sterk portefølje av store kunder både i, og utenfor Norge. Disse består av blant andre BCG, Mercedes Benz, Circle K, Accenture, Hiscox, K Line m.m. I dag er vi snart over 160 ansatte på kontorer i Oslo og London, og vi blir stadig flere. Vi er også i prosessen av å åpne vårt nye kontor i Boston, med enda flere land i kikkerten. Med backing fra våre investorer Lugard Road Capital, DX Ventures og Viking Venture, fortsetter vi å levere sterke resultater, og er nå fokusert på vår videre internasjonale vekst. 

Arbeidsoppgaver   

I jobben som Product Manager i Attensi blir du en prosjektleder som vil drive utviklingen av produktet fremover gjennom gode, kreative og effektive arbeidsprosesser og ledelse av teamet. I tillegg til deg, består typisk et produktteam av en eller flere utviklere, en lead designer, en UI/UX designer og en Product Owner.  

Du er ansvarlig for å planlegge både den kort- og langsiktige strategien for utviklingen av produktene våre. Prioritering av hva teamet skal utvikle av ny funksjonalitet er en stor del av dette og her vil du samarbeide tett med Product Owner, men den daglige oppfølgingen er det du som sørger for. I tillegg er du ansvarlig for produktdokumentasjon og salgsmateriell, slik at blant annet vår salgsavdeling har det de trenger. Dyp innsikt i, og god erfaring med, kundenes behov og bruk av produktene er spesielt viktig i rollen som Product Manager.  

Kompetanse og erfaring

Vi leter etter kollegaer som drives av å jobbe med noe innovativt og av å ha varierte og utfordrende arbeidsdager med høyt tempo og stor endringsvilje. Vi håper du er en naturlig prosjektleder med sosiale ferdigheter, som er flink til å motivere kollegaer og dermed optimalisere effektiviteten av å jobbe i team. Vi tror at du med din kompetanse og erfaring har mye å bidra med i den strategiske utviklingen av våre produkter. Det er i tillegg en fordel om du også har vært borti gaming, og at du har en formening om spill som produkt.   

Hva kan vi tilby deg?

I Attensi blir du en del av Norges mest spennende- og raskest voksende scale-ups. Du får jobbe i et flatt, åpent og fritt miljø, omgitt av engasjerte, smarte og dyktige kolleger fra en rekke ulike bakgrunner, både kulturelt og faglig. Attensi er opptatt av å gi folk muligheten til å vokse med selskapet, så du vil også kunne utvikle rollen over tid. Og ikke mist får du spennende utfordringer i et dynamisk og innovativt miljø med store ambisjoner. 

Du vil bli en Game Changer i et innovativt og faglig sterkt miljø, hvor veien fra idé til implementasjon er kort. Fordi i Attensi er vi også Superfast og People Powered. Vi har et ungt, energisk og sosialt arbeidsmiljø. Hver dag står vi på sammen for å skape banebrytende produkter og levere reell verdi til kundene våre, samtidig som vi har det gøy! Vi har høyt fokus på det sosiale, noe som inkluderer månedlige Attensi-dager, lønningspils, spillkvelder, teamturer, sportsarrangementer m.m. Vi holder til i freshe kontorer i Forskningsparken i Oslo, sammen med mange andre start- og scale-ups, og snart flytter vi til helt nye lokaler i øverste etasje! 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon