Attensi søker Content Writer

Vil du jobbe med tekst i et selskap som revolusjonerer måten vi trener på?

Attensi bruker spillteknologi til å lage simuleringsbasert og gamified training. Vi er snart 200 ansatte på kontorer i Oslo og London, og i prosess med å ekspandere til USA. Våre simuleringstreninger brukes i dag av globale aktører i mer enn 140 land og på 30 forskjellige språk.

For å øke treffsikkerheten og forbedre tjenestene våre ser vi nå etter en dyktig Content Writer til å bli en del av vårt Simulation Design-team, som består av åtte medlemmer og ledes av Andrea Aurdal. Den store faglige bredden i teamet sørger for et innovativt miljø som du kan utvikle deg videre i. Stillingen er i første omgang et engasjement på 6 måneder, med gode muligheter for forlengelse.

Hva vil du gjøre?

Du vil skrive og utvikle engasjerende dialoger og innhold til treningsløsningene våre. All innholdsproduksjon gjøres i tett samhandling med våre kunder og content teamet. Du vil få en styrende rolle innen produksjon, og få innsikt i flere ulike og spennende bransjer og konsepter.

Videre vil du:

  • Skrive overbevisende og realistiske dialoger for karakterer
  • Jobbe tett med Attensi og kundeprosjektteam for å forstå kundens treningsbehov
  • Kjøre content-workshops, intervjue kunder og vurdere innhold de produserer
  • Bruke Attensis egenutviklede programvare til å produsere innhold
  • Ta en aktiv rolle i Attensi sitt utviklingsteam

Hvem er du?

Vi ser etter deg med lidenskap for å skrive og god forståelse for business. Du har solid erfaring med å utvikle overbevisende og realistiske fortellinger og har evnen til å skrive gode og interaktive dialoger. Du vet hvordan du setter deg inn i og forstår kunders behov for deretter å utvikle engasjerende treningsløsninger. Du har også:

  • Evnen til å skrive og revidere arbeid under stramme tidsfrister
  • Evnen til å tolke kunders krav og behov inn i engasjerende og realistiske scenarier
  • Evnen til å tilpasse stilen til et prosjekts tone, forretningskrav og læringsmål
  • God forståelse for historie og spillstruktur og hvordan disse to integreres
  • Du skriver godt på både norsk og engelsk

Vi ser på det som en bonus om du har forståelse av utdanning og læringsteorier, og har erfaring med å skrive dialog for L&D og opplæringsformål.

Hva kan vi tilby deg?

I Attensi blir du en del av Norges mest spennende- og raskest voksende scale-ups. Du får jobbe i et flatt, åpent og fritt miljø, omgitt av engasjerte, smarte og dyktige kolleger fra en rekke ulike bakgrunner, både kulturelt og faglig. Attensi er opptatt av å gi folk muligheten til å vokse med selskapet, så du vil også kunne utvikle rollen over tid. Og ikke mist får du spennende utfordringer i et dynamisk og innovativt miljø med store ambisjoner.

Attensi har et ungt, energisk og sosialt arbeidsmiljø. Hver dag står vi på sammen for å skape banebrytende produkter og levere reell verdi til kundene våre, samtidig som vi har det gøy. Vi har høyt fokus på det sosiale, noe som inkluderer månedlige Attensi-dager, lønningspils, spillkvelder, teamturer, sportsarrangementer m.m., og vi holder til i freshe kontorer i Forskningsparken sammen med mange andre startups og scale-ups.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Martine Holen
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon