Attensi søker Communication & PR Manager EU

Har du en god penn, er en enda bedre historieforteller og er best i klassen på målrettet kommunikasjon og kreative PR-aktiviteter? Disse oppgavene kan du å jobbe med i et at Norges mest spennende teknologiselskaper. 

Attensi er et av Norges raskest voksende teknologiselskaper. Vi bruker spillteknologi til å lage simuleringsbasert trening. Våre løsninger skaper reell endring i adferd og kompetanse: Det gjør ikke minst at læring og kompetanseutvikling blir gøy. For å kunne fortelle våre suksesshistorier søker vi nå en erfaren og initiativrik Communication & PR Manager  for Norden og Europa. Med sterk drive som kan lede vår redaksjonelle planlegging og produksjon.

Vi er blant de ledende i verden på vårt fagfelt, og har etablert en sterk portefølje av store kunder både i, og utenfor Norge. Disse består av blant andre BCG, Mercedes Benz, Circle K, Accenture, Hiscox, K Line m.m. I dag er vi snart over 160 ansatte på kontorer i Oslo og London, og vi blir stadig flere. Vi er også i prosessen av å åpne vårt nye kontor i Boston, med enda flere land i kikkerten. Med backing fra våre investorer Lugard Road Capital, DX Ventures og Viking Venture, fortsetter vi å levere sterke resultater, og er nå fokusert på vår videre internasjonale vekst.

Arbeidsoppgaver i rollen som Communication & PR Manager EU

Som ansvarlig for kommunikasjon og PR vil du eie og styre Attensi Nordic’s kommunikasjons- og PR-strategi, meldinger (interne og eksterne), samt sikre at tone of voice er samstemt på tvers av kommunikasjon og markedsføringskanaler. Du vil ha ansvaret for utviklingen av innholdsinitiativer i alle former. Dette inkluderer utarbeidelse av pressemeldinger, blogginnlegg, innhold på sosiale medier og til nett, og kampanjearbeid.

Du vil utforme og levere kampanjer, PR-aktiviteter, sosiale og influencer-markedsføringsstrategier, og annet innhold hvor det viktigste målet er å øke kjennskap og kunnskap, antall henvendelser og skape et økende kundeengasjement på tvers av viktige kanaler.

Du har stor kjennskap og relasjoner til ulike redaksjoner, fagmiljøer, fagblader, og knytter lett kontakt med andre.  Å skape et internasjonalt nettverk er også viktig for oss, og til dette vil du være vår største pådriver.Som Nordic/European Communication & PR-Manager jobber du på tvers av hele selskapet og i tett samarbeid med salgsdirektører og markedsføringsdirektør.

Kompetanse og erfaring

Vi tror du har evnen til å ta ideer og gjøre de om til kreative, engasjerende historier for vårt publikum, tilpasset ulike kanaler. Du har erfaring som journalist, skribent og/eller fra byrå, og er god på å bygge nettverk. Vi ønsker en kandidat der skriftlig innholdsproduksjon og innsalg til medier har vært en vesentlig del av tidligere arbeid. Du har en sterk drive for å skape reell verdi, endring og motiveres av mulighetene for videre vekst og utvikling i en sentral rolle i Attensi.

Du har også:

  • Erfaring med tekst for nett, print, i redaksjonell sammenheng og B2B
  • Utmerkede skriveferdigheter og flytende norsk og engelsk
  • Erfaring med å administrere tredjepartsforhold
  • Evnen til å kommunisere og samarbeide effektivt
  • Erfaring med dynamiske arbeidsoppgaver, høyt tempo og stramme tidsfrister
Vi tilbyr

Hos Attensi blir du en del av Norges mest spennende og raskest voksende scale-ups. Du får jobbe i et flatt, åpent og fritt miljø, omgitt av engasjerte, smarte og dyktige kolleger. Vi kommer fra en rekke ulike bakgrunner, både kulturelt og faglig. Attensi er opptatt av å gi folk muligheten til å vokse med selskapet. Du vil dermed kunne utvikle deg og rollen over tid. Dette er en nyopprettet rolle, med muligheten til påvirkning og innflytelse i en bedrift som dyrker og oppmuntrer til nytenkning og utvikling.

Du vil bli en Game Changer i et innovativt og faglig sterkt miljø, hvor veien fra idé til implementasjon er kort. Fordi i Attensi er vi også Superfast og People Powered.

Attensi har et ungt, energisk og sosialt arbeidsmiljø. Hver dag står vi på sammen for å skape banebrytende produkter og levere reell verdi til kundene våre, samtidig som vi har det gøy! Vi har høyt fokus på det sosiale, noe som inkluderer månedlige Attensi-dager, lønningspils, spillkvelder, teamturer, sportsarrangementer m.m. Vi holder til i freshe kontorer i Forskningsparken i Oslo, sammen med mange andre start- og scale-ups.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon