Arvato søker Marketing Consultant

Arvato Financial Solutions er inne i en spennende fase med digitalisering og forening av alle de internasjonale merkevarene. Nå ser vi etter deg som vil være med på den reisen, og starte en karriere innen markedsføring i et internasjonalt FinTech selskap.

Som vår Marketing Consultant i Sales Channel Marketing-teamet vil du bistå med spennende markedsførings- og kommunikasjonsaktiviteter, hovedsakelig i Norge. Du vil jobbe tett med salg og det globale markedsføringsteamet, som blant annet består av digitale markedsførere, media- og kommunikasjonsavdeling og produktmarkedsføring, så vel som eksterne byråer.

Hos oss vil du spille en rolle i et internasjonalt team sammen med kollegaer som gjerne deler sin kunnskap. Vi holder til i fantastiske kontorlokaler sentralt i Oslo og kan garantere for personlig utvikling og konkurransedyktige forhold med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Rollen som Marketing Consultant er svært allsidig og vi tror du drives av et ønske om å tilegne deg kunnskap innen marked, portefølje og forretningsstrategi. Hos oss vil du  samarbeide tett med våre salg- og produktteam, og støtte dem i markedsføringsaktiviteter som gir nye kunder. Du vil jobbe mye med digital markedsføring, og innholdsproduksjon. Du vil rapportere og følge opp aktiviteter og mål, og implementere forbedringer som hele teamet kan dra nytte av. Hos oss vil du få muligheten til å bygge på din kompetanse og samle erfaring.

Vi tror:

  • Du kan forenkle kompleks informasjon til godt innhold for våre kunder i ulike kanaler som nettside, blogg, sosiale medier, nyhetsbrev og andre flater.
  • Du liker å jobbe med ulike virkemidler innen innholdsproduksjon.
  • Du ønsker å utvikle deg innen digital markedsføring
  • Du er like komfortabel med å skrive og snakke på norsk som engelsk.
  • Du er nyutdannet innen markedsføring eller kommunikasjonsfag, og har noe arbeidserfaring.

Høres dette interessant ut? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon