Arvato Finance søker Junior Marketing Manager

Arvato Financial Solutions er inne i en spennende fase med fokus på digitalisering, vekst og utvikling. Som vår Junior Marketing Manager i Sales Channel Marketing-teamet vil du være ansvarlig for markedsførings- og kommunikasjonsaktiviteter i Norge og Danmark. Du vil jobbe tett med salg og det globale markedsføringsteamet, som blant annet består av digitale markedsførere, media- og kommunikasjonsavdeling og produktmarkedsføring, så vel som eksterne byråer.

Hos oss vil du spille en rolle i et internasjonalt team sammen med kunnskapsrike kollegaer som gjerne deler sin kunnskap. Vi holder til i fantastiske kontorlokaler sentralt i Oslo og kan garantere for personlig utvikling og konkurransedyktige forhold med gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi er også opptatt av fleksibilitet og tilrettelegging for våre ansatte med mulighet for hjemmekontor også etter pandemien.

Rollen som Jr. Marketing Manager er svært allsidig og vi tror du drives av et ønske om å tilegne deg ny kunnskap innen områder som marked, portefølje, forretningsstrategi og det store utvalget av markedsføringsverktøy vi benytter. Vi tror du trives med å delta i, og delvis drive utviklingen av markedsføringsplaner, budsjettering og kort- og langsiktig markedsstrategi. Du vil også samarbeide tett med våre salg- og produktteam, og støtte dem i markedsføringsaktiviteter og arbeidet med å få inn nye leads. Du vil rapportere og følge opp aktiviteter og mål, og implementere forbedringer som hele teamet kan dra nytte av i henhold til SMART goals. Ikke minst vil du sørge for at vi kommuniserer en konsekvent merkevare på tvers av alle interne og eksterne kanaler.

Kvalifikasjoner: 

Det aller viktigste: Vi leter etter noen som brenner for godt innhold, har gode skriveferdigheter og tekstforståelse.

  1. Du kan forenkle kompleks informasjon fra våre eksperter til kreative, tydelige og konsise tekster til nettside, blogg, sosiale medier, nyhetsbrev og andre flater.
  2. Du setter deg fort inn i informasjon, og kan bearbeide eksisterende tekst, og forbedre både innhold/budskap og flyt.
  3. Du er like komfortabel med å skrive og snakke på norsk som engelsk.
  4. Du har noen års erfaring med relevant arbeid, gjerne fra et finans- eller teknologiselskap, eller fra byrå med kunder innen finans- eller teknologibransjen.
  5. Bachelor innen markedsføring eller kommunikasjonsfag.

Høres dette interessant ut? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg!

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon