Apriil PR Oslo søker byråleder

Apriil er en nasjonal gruppering av byråer innen innholdsmarkedsføring, PR, konferanser, event, reklame, design og digital markedsføring. Vi er 90 hoder som holder til i Oslo, Bergen og Stavanger. Apriil PR Oslo AS er det nye navnet til Navigator Kommunikasjon AS, og selskapet er 100% eid av Apriil PR AS (tidligere NOR PR AS) som har sitt hovedsete i Bergen. Ambisjonen for Apriil PR er å skape synergi og utnytte det fellesskapet som PR-kontorene i Oslo og Bergen til sammen representerer.

Nå søker vi en ny byråleder til Apriil PR Oslo

Apriil PR Oslo skal bli brohodet for Apriil-fellesskapet overfor de største og viktigste felles kundene i Oslo. Vi har store ambisjoner og klare mål om vekst, både på kundesiden og antall ansatte. I dag er det to selvdrevne og dyktige medarbeidere som forvalter selskapets kunder, og disse vil bli sentrale i det teamet byråleder skal bygge fremover.

Som ny byråleder skal du ikke bare fokusere på dagens kunder, men også jobbe aktivt med utvikling av nye kundeforhold. Administrasjon og interne forhold forventes å være en liten del av jobben, da dette blir i ivaretatt av morselskapet i Bergen.  Byråleder i Apriil PR Oslo forventes å kunne håndtere to «hatter» samtidig; du vil være både en daglig leder for et eget aksjeselskap, og være en frontfigur og brobygger for det fellesskapet som Apriil representerer. Begge deler er like viktig.

Dette tror vi du kan:

Du må ha erfaring fra pr- eller konsulentbransjen. Begrepet «pr» kan i denne sammenheng tolkes relativt vidt.  Det viktigste er erfaring som kundeansvarlig og kjennskap til leveranse av kommunikasjonstjenester og at du er komfortabel med innsalg/pitching mot nye- og etablerte kunder. Du må ikke nødvendigvis ha hatt en byråleder rolle, men noe ledererfaring er en fordel.

Vi tror du er:

En ekstrovert, kommersiell, faglig dyktig og engasjert leder med et sterkt kundefokus som kan videreutvikle medarbeiderne, kundene og byrået. Vi tror du er åpen, ærlig og har en verdidrevet personlighet. Du deler din kompetanse med andre og har solide empatiske evner. Du liker å få ting gjort og er rask til å respondere på både interne og eksterne henvendelser. Som leder, og del av et team, setter du samarbeid, god kommunikasjon og kundefokus høyt. Du er forretningsmessig smart, har god økonomisk forståelse og prioriterer lønnsomheten i byrået høyt.

Vi kan tilby deg:

En meget spennende, selvstendig og utviklende rolle i et av Norges største mediekonsern.  Du får mange faglig dyktige kollegaer og sterke samarbeidspartnere i Apriil. Vi har en sterk kultur og stolthet for både faget vårt og for hverandre. Hos oss får du muligheten til å videreutvikle og bygge et selskap, samtidig som du blir en del av noe større. Dette tror vi du vil trives godt med, og alle vi i Apriil skal bidra til at du og vi lykkes.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon