Apotek 1 søker markedsfører – sosiale medier

I sosiale medier er vi i Apotek 1 kunnskapsrike og hjelpsomme, men også inspirerende og hyggelige. Nå ser vi etter deg, som sammen med dyktige folk i vår markedsavdeling, kan ta ansvar for alle sider ved vår tilstedeværelse i sosiale medier. Det innebærer å tilpasse og publisere innhold knyttet til kampanjer, aktiviteter som for eksempel konkurranser og daglige oppdateringer. Du vil bli ansvarlig for våre kontoer, der Facebook og Instagram er de mest sentrale, i tillegg til Snapchat og LinkedIn. Du vil daglig jobbe med kampanjer og optimalisering i Facebook Business Manager og måle effekt i Google Analytics, så erfaring med disse verktøyene vil være en stor fordel i denne stillingen. 

Vi ser etter deg som trives med å fordype deg i virkemidler og effekt, og som ser helhetlig på merkevare, kampanjer, tone-of-voice og måling av effekt. Du skriver godt for sosiale medier, har god estetisk sans og er en ansvarlig og engasjert markedsfører. I Apotek 1 vil du jobbe med et team av digitale markedsførere, innholdsprodusenter og engasjerte mennesker fra andre fagområder på tvers av organisasjonen. Derfor ser vi etter deg som villig deler av din kunnskap, og som interesserer deg for andres perspektiver og erfaringer og som vil ta ansvar for det kreative uttaket, publisering, måling og optimalisering av innholdet i våre sosiale kanaler. 

Dine viktigste oppgaver:

  • Være ansvarlig for publisering og annonsering i sosiale medier
  • Legge planer for kampanjer, målgrupper og produktgrupper
  • Forvalte og utvikle vår veldrevne annonsekonto (Facebook Business Manager)
  • Behandle og formidle henvendelser og respons i sosiale kanaler
  • Planlegge strategi og rapportere resultater til Sjef for media og markedskommunikasjon.
  • Drive opplæring og være til hjelp og inspirasjon for andre brukere av sosiale medier i Apotek 1-gruppen

Dine viktigste egenskaper:

  • Du er  en analytisk og strategisk markedsfører med høy kompetanse om sosiale medier. Kanskje du har jobbet noen år med sosiale medier i byrå eller for en annen merkevare?
  • Du behersker verktøyene vi bruker og forstår hvordan du måler effekt og optimaliserer innhold
  • Noen dager er du skikkelig kreativ, andre dager trenger du å snakke med noen før du vet hvordan det skal sies:-)
  • Du syns det virker spennende  å jobbe med våre produktgrupper og alle våre ulike kunder

Stillingen er et svangerskapsvikariat med oppstart 1. mars og varighet ut 2022. Apotek 1 har kontorer på Lørenskog, rett nord for Oslo. Der finner du et stort og kunnskapsrikt arbeidsmiljø. 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Martine Holen
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon