Apotek 1 søker senior kommunikasjonsrådgiver

Er du en ambisiøs kommunikasjonsrådgiver som vil skape engasjerende innhold i Norges ledende apotekkjede?

Norges største apotekkjede er i vekst og med dette styrker vi vårt kommunikasjonsteam. Teamet består i dag av seks personer, som ivrer etter å lage godt innhold til både kolleger og kunder. De er aktivt involvert i flere store endringsprosjekter, opptatt av å ha et positivt og dynamisk arbeidsmiljø, der nye ideer ønskes velkommen og hvor det samarbeides godt tverrfaglig.

I rollen som kommunikasjonsrådgiver vil du bli en del av kommunikasjonsteamet og være ansvarlig for utvikling av nye konsepter og prosjekter på tvers av fagdispliner. Du vil planlegge, skrive og evaluere innholdssaker som skaper engasjement til interne kanaler. Sammen med dine kolleger, med kompetanse innenfor innhold, video, bilder og grafisk design, vil du skape visuelle kampanjer for bruk internt og eksternt. 

Arbeidsoppgaver 

  • Planlegge, gjennomføre og evaluere innhold som skaper engasjement i interne kanaler
  • Skrive saker og lage visuelt innhold for publisering internt og eksternt
  • Kommunikasjonsfaglig rådgivning og utvikling av konsepter
  • Informasjonsdeling på alle store Apotek 1-arrangement
  • Delta, og være kommunikasjonsansvarlig i prosjekter
  • Bidra i kommunikasjonsteamets oppgaver med nyheter, informasjon og opplæring

Hvem tror vi at du er?

Vi ser etter deg som er en idèrik innholdsprodusent og historieforteller, med minst 5 års erfaring innen kommunikasjonsfaglig arbeid. Du er også genuint interessert i hvordan man formidler et budskap på beste måte, ved bruk av tekst, bilder, lyd, grafikk og film, og har stor gjennomføringsevne. Vi ser for oss at du er nysgjerrig, åpen og positiv, er ansvarsfull, og at du ønsker å bli bedre kjent med de interne målgruppene våre. Dette er både en strategisk og operativ rolle, derfor er det viktig at du evner å se de store linjene, samt skape tverrfaglige synergier. 

Vi tilbyr

En variert og utfordrende jobb i et kreativt kommunikasjonsteam som bl.a. lager podcast og video i eget TV-studio. Du vil oppleve en hybrid arbeidshverdag, med arbeidsplass i nyoppussede lokaler på Skårer, samt muligheten for hjemmekontor.  Vi er en arbeidsgiver som tar et tydelig samfunnsansvar innen omsorg og helse og samarbeider med Røde Kors for å styrke det humanitære arbeidet lokalt. Hos oss er det gode personlige utviklingsmuligheter, som inkluderer kurs og kompetansehevende tiltak.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Elise Simonsen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Elise Simonsen

Prosjektleder

452 65 773

Elise@teft.no
linkedin icon