ANFO søker medlemsansvarlig

ANFO er i støtet og er på jakt etter en medlemsansvarlig. Herunder ansvar for eksisterende og nye medlemmer. Ingen slutter. Det hyggelige faktum er rett og slett at vi vokser og omdisponerer våre ressurser.

Vi ønsker oss en ny kollega som skjønner at fornøyde og engasjerte medlemmer er helt avgjørende for organisasjonens videre utvikling og vekst. ANFO er og skal være en synlig og tydelig organisasjon med et oppdatert og bredt medlems- og tjenestetilbud og engasjerte medlemmer.

Vi ser etter en kandidat med høyere utdanning og relevant bakgrunn. Du er trygg og tillitsskapende og du har en god og bred kompetanse som gjør deg godt egnet til å forstå våre medlemmers ulike utfordringer. Du er selgende av vesen og du skjønner at aktivitet og gjennomføringsevne er det som til syvende og sist skaper resultater.

Vår nye kollega er systematisk og strukturert, løsningsorientert og mulighetssøkende. Vi vet hvor vi skal, men ikke nødvendigvis hvordan. Det er alltid flere veier til målet. Vi vil gjerne gå den riktige. Organisasjonen er relativt liten, men vi vokser. Miljøet er godt, oppgavene varierte og tempoet er høyt. Aktivitet og fremdrift er gode ledestjerner for oss. Vi vil ha en ny kollega som deler disse verdiene.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra i Teft eller Jan Morten Drange i ANFO.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no