Aneo søker Product Manager

Vil du være med på å endre kraftbransjen og ta del i det grønne skiftet? Vi søker deg som vil løfte fremtidens elbilladeprodukter inn i næringslivet.

Trønderenergi og HitecVision har sammen etablert Aneo, et helt nytt nordisk fornybarkonsern. Vi skal være en betydelig aktør innen det grønne skiftet og satser stort innenfor vindkraft, solkraft, elektrifisering og energieffektivisering. Som pådriver og pionér innenfor grønn energi med betydelige vekstmål er vi inne i en ny og spennende fase, og søker vi nå etter en Product Manager som vil være med å endre kraftbransjen.

Din nye arbeidshverdag:
Vi er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. I rollen som Product Manager vil du drive utviklingen av disse digitale produktene og tjenestene fremover, innen næring/enterprise, sammen med produktteamet. Du vil være ansvarlig for utviklingsstrategien av produktene våre, både kort- og langsiktig.

Gjennom prosjektledelse vil du skape gode, kreative og effektive arbeidsprosesser for produktteamet. I tillegg til deg, består produktteamet av en eller flere utviklere og design. Du vil også samarbeide tett med Product Manager for Borettslag og Sameier for å skape synergier på tvers av områdene. Andre du vil jobbe tett med er salg, marked, drift og kundeservice. Din nærmeste leder vil være Chief Product Officer, Mari Moxnes Karlsen.

Rollen er sentral i organisasjonen og sørger for at vi tar fram innsikt og lytter til behov. Du vil lede en tverrfaglig arbeidsgruppe som har hovedfokus på gode og skalerbare produkter og tjenester for næringssegmentet, innen elbillading som tjeneste. God erfaring med kundenes behov og bruk av produktene er spesielt viktig i rollen som Product Manager.

Kompetanse og erfaring:
Vi søker deg som drives av å jobbe med innovasjon rundt grønn energi og ønsker varierte arbeidsdager med tempo og stor endringsvilje. Du har stor gjennomføringsevne, god forretningsforståelse og en interesse for kraft og fornybar energi. Du er motivert til å tenke nytt i tiden vi står ovenfor, med ønske om å bidra til gode, smarte løsninger med nye, grønne energikjeder.

Vi håper du er en naturlig relasjonsbygger med gode sosiale ferdigheter, som er flink til å motivere kollegaer og dermed optimalisere effektiviteten av å jobbe i team. Du har erfaring fra kommersielt arbeid, er kundeorientert i valgene dine og kan bidra i den strategiske utviklingen av fremtidens energiprodukter for næringslivet.

Vi tilbyr:
I ANEO vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb, gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter i et konsern i vekst. Her blir du del av et trivelig arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid og dyktige kollegaer som gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Vi jobber i en verdibasert kultur og leter etter deg som kan jobbe i tråd med våre verdier: åpen, modig og ansvarlig. Vi har fleksibel arbeidstid med frihet under ansvar, tilbyr en av Norges beste pensjonsordninger og har gode forsikringsordninger som for eksempel helseforsikring og uføreforsikring. Med mer.

Vi er Great Place to Work sertifisert for 8. år på rad. Våre ansatte synes Aneo er et flott sted å arbeide, det er vi stolte av!

Vi ser frem til å møte vår nye Product Manager.

 

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon