Amedia søker prosjektleder produksjon og teknologi til Direktesport

Er du en kreativ teknolog med hjerte for innhold – eller en innholdsprodusent som elsker teknologiutvikling?

Amedias visjon er å være landets viktigste formidler av lokale nyheter. Vi skal være tilstede og tett på folks hverdag ved å tilby nyheter og informasjon om mennesker og kultur. Våre medier skal favne bredt i lokalsamfunnet og ha nisjeprodukter rettet mot målgrupper som skal bidra til en samlet bred dekning i sitt nedslagsområde. Vår kjernekompetanse skal være å innhente, tilrettelegge, produsere og distribuere innhold på alle plattformer.

Amedia satser tungt på teknologi og gode digitale løsninger.  På fem år har vi bygd opp Direktesport til å bli landets bredeste tilbud for direktesendt sport med 5000 direktesendinger i 2019.

Til vår sentrale videoavdeling og Direktesport søker vi nå etter en prosjektleder med hjerte for innhold og teknologi, som skal være med på å forme veien videre og legge premissene for hvordan vi produserer og distribuerer direktesendinger i fremtiden.

Vi er på jakt etter deg som syns det er spennende å utforske nye muligheter og som kjenner pulsen stige når du oppdager ny teknologi som kan hjelpe oss med å skape Norges beste direktesendinger av sport.

Les mer om Amedias satsing på direktesendt sport her

Hovedoppgaver

  • Produktutvikling av direktesendinger og videoinnhold
  • Oppfølging av mediehus i Amedia og eksterne produsenter av direktesendt innhold
  • Være rådgiver og pådriver for utvikling av videoteknologi og produksjoner i Amedia
  • Planlegge og gjennomføre prioriterte sendinger for Direktesport

Personlige egenskaper

Vi ser etter en kreativ person med gode samarbeidsevner som liker å tenke nytt og som syns det er spennende å utforske utradisjonelle løsninger. For å lykkes i vår virksomhet er det viktig at du også er løsningsorientert og fleksibel. Du er en type som liker å drodle idéer og sette dem ut i livet, inspirere og samarbeide tett med kollegaer og samarbeidspartnere. Du må være selvgående og ha evnen til å drive prosjekter alene, samtidig som du også kan veilede andre for å få dem til å prestere godt.

Kompetansekrav

  • God teknisk kompetanse på produksjonsutstyr (lyd, lys, kamera)
  • Svært god kompetanse på gjennomføring av direktesendte flerkameraproduksjoner
  • God kompetanse på streaming, inkludert de datatekniske aspektene
  • Godt oppdatert på relevante nye produksjonsverktøy (software, skytjenester, automatisering)
  • God forståelse for arbeidsflyt i skyløsninger

Stillingen  er en del av teamet på videodesken som publiserer Direktesport-seksjonen på Amedias aviser og er kontrollrom for alle sendingene​ ​Mesteparten av arbeidstiden vil være på dagtid. Noe reising og kvelds/helgearbeid må påregnes. Vi ønsker en god kjønnsfordeling i avdelingen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen eller Katrine Toven

Kontaktpersoner:

Martine Holen

Martine Holen

linkedin icon

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no