Amedia søker produktansvarlig annonse

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Nå søker de en motivert kandidat til å fylle en sentral rolle som produktansvarlig annonse. I denne rollen har man ansvar for å utvikle og videreutvikle produktporteføljen til Amedia Salg og Marked, samt eie porteføljens go-to-market-strategi. Kanskje er det deg?

 Amedia setter journalistikken først! Det er journalistikken som setter agenda, skaper debatt og fremmer demokratiske verdier. I Amedia Salg og Marked bidrar vi til å finansiere journalistikken gjennom å levere effektive annonseløsninger for våre annonsører.

 Vårt mål er å utvikle annonsesalget ytterligere. Annonsemarkedet i Norge er i stadig endring og kravene til digitale produkter og tjenester øker i takt med nye teknologier og plattformer. For å møte dette trenger Amedia Salg og Marked en kommersielt anlagt produktansvarlig for annonse som engasjerer seg for kundene og deres behov.

 Som produktansvarlig blir din jobb å hjelpe Amedia ved å maksimere inntektspotensialet til produktporteføljen innen annonse ved å legge salgstrategier, delta i kundedialog og videreformidle utviklingsbehov basert på markedsinnsikt.

Overordnet om rollen:

 • Fanebærer og ildsjel for Amedias annonseprodukter
 • Bidra til å posisjonere annonseproduktene og mot Amedias nasjonale og regionale salgsorganisasjon
 • Sentral kompetanseressurs på produktporteføljen og omkringliggende økosystem

Dine oppgaver:

 • Hovedansvarsområde er å bidra til økt salg og kommersielt utvikle Amedias produktportefølje, denne består av:
 1. Målgrupper og dataproduktene
 2. Formatporteføljen (ink. fullskjerm, native, wall paper, osv.)
 3. Video/levende bilder
 4. Utvidet Dekning (mediekjøpstjenester)
 • Være primus motor for å sørge for at salgsorganisasjonene har god og relevant kompetanse på produktene
 • Utarbeide strategier for salgsfremmende tiltak for å maksimere inntektene av produktene
 • Sørge for produktutvikling for å hele tiden tilpasse produktene til markedet
 • Delta i kundemøter og ta imot henvendelser fra selgere for å bidra i salgsprosesser

Relevant erfaring:

Vi ser for oss at du har 2-3 års arbeidserfaring, gjerne innen det digitale, og høyere utdanning. Antagelig har du jobbet med salg, forretningsutvikling eller produkt tidligere, gjerne hos en annonsør eller et mediebyrå. Samtidig er det viktigste at du brenner for å utarbeide løsninger basert på kundebehov og kontinuerlig ser etter forbedringspotensial. Med andre ord synes du at det å få ut kommersielt potensial i en produktportefølje er spennende, samtidig som at du er flink til å jobbe tett med en salgsavdeling for å få dette til. Som person er du kreativ, liker å samarbeide og er løsningsorientert. 

Dette tilbyr Amedia deg:

Du tilbys en jobb i et mediekonsern som tar journalistikken på alvor og hvor din funksjon som produktansvarlig er viktig for å ta annonsesalget til nye høyder. I Amedia er du på et vinnerlag, vi vokser og viser gode resultater. I Amedia jobber vi etter moderne arbeidsmetoder og styringsverktøy i kombinasjon med høyt tempo. Du kommer altså til et miljø hvor det er fullt trykk, men hvor vi er opptatt av å ta vare på hverandre. Vi er stolte av verdiene våre; Solid, Tilstede, Ambisiøs og Gnist, og vi håper du også tenker det er noe å jobbe etter.

Organisatorisk plassering/rapportering

 • Stillingen rapporterer til Kommersiell Produktdirektør
Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Christelle Haug, Julie Kase eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Christelle Haug

Rådgiver

99 36 74 92

christelle@teft.no
linkedin icon

Julie Kase

Prosjektleder/ Innholdsprodusent

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon