Ahlsell søker netthandelssjef

Ahlsell, som er markedsleder innen distribusjon av installasjonsprodukter, verktøy og forbruksmateriell til profesjonelle kunder i Norden, er allerede godt etablert innen netthandelen. Nå ønsker vi å skape en enda bedre kundeopplevelse, og søker etter en operativ netthandelssjef for det norske markedet.

E-commerce er et satsningsområde i Ahlsell, og vil ha et stort fokus i konsernet i tiden fremover. Du vil være del av både et norsk og et nordisk team, og ha tilgang til både intern og ekstern ekspertise. Vi ønsker å bli enda bedre på å jobbe datadrevet og mer effektivt, og som ansvarlig for netthandel i Norge vil du være en viktig ambassadør for dette gjennom bruk av verktøy som Google Analytics, samt formidling av innsikt og resultater ut i organisasjonen. Les mer i vårt intervju med Stig Wiig Sørensen, Konseptsjef for butikk og nett i Ahlsell. 

Vi ser etter en kommersiell og analytisk person med erfaring fra nettbutikk og digital markedsføring. Du har jobbet med kundereiser som omfatter både nettbutikk og fysiske butikker, samt hvordan man kan optimalisere digitale brukergrensesnitt mot kunde. Du holder deg oppdatert på beste praksis, og ulike trender innen e-commerce og digital markedsføring, og tar ansvar for å omsette innsikt og ideer ut i livet.

Stillingen har resultatansvar for nettbutikken, og skal bidra til fortsatt vekst og lønnsomhet gjennom målrettet salg og kampanjer på nett. Du vil også bli en viktig bidragsyter inn i arbeidet med utviklingen av en optimal omnikanalløsning som involverer Ahlsells 38 butikker i Norge.

Sentrale ansvarsområder:

  • Salgsansvarlig for nettbutikken Ahlsell.no, som inkluderer planlegging, gjennomføring og optimalisering av alle netthandelskampanjer
  • Ansvar for menystruktur, kategorisering, interne søk, produktforslag, merchandising på nettbutikken
  • Planlegge, publisere og analysere nyhetsbrev på e-post
  • Ansvarlig for optimalisering av trafikk, konvertering og salg og sikre relevant innhold på produktsider (bilder, tekster, video etc.)
  • Kontinuerlig analyse og utvikling av netthandelsløsning gjennom blant annet pilotering og A/B testing.
  • Stille krav og kvalitetssikre utviklingen av funksjonalitet på nettbutikk, og i den forbindelse være tydelig kravstiller til utviklingsteam (IT konsern, Sverige)
  • Bidra med utvikling av omnikanal-konsepter i fysisk butikk som digital kjøpshjelp og «Hent i butikk»

Vi ønsker oss en kollega som tar ansvar og eierskap, og har ambisjoner om å utvikle både seg selv og Ahlsell. Du bør ha stor gjennomføringsevne og være opptatt av å levere kvalitet, samt samarbeide godt på tvers av avdelinger og landegrenser.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon