AdColony/LinkedIn søker Key Account Manager

LinkedIn er verdens største B2B plattform og har 600 millioner medlemmer globalt. Norge har nå 1,9 millioner og får 800 nye hver dag. Selv om LinkedIn ble opprettet som en CV database i 2003 er plattformen blitt en innholdskanal. Visste du feks at en artikkel postet på LinkedIn kan få opptil 15 ganger flere visninger enn en stillingsutlysning? Eller at administrerende direktører er en av de mest aktive gruppene i kanalen?

Denne innholdskonsumeringen skaper en del muligheter for norske bedrifter som ønsker å posisjonere seg, også i sammenhenger for å skape mer business.

Nå søker vi en kommersielt sterk Key Account Manager med interesse for sosiale medier, som skal være en trygg rådgiver for LinkedIn Marketing Solution. AdColony er eksklusiv partner med LinkedIn og ansvarlig for LinkedIn marketing solutions I Norge, Sverige, Danmark og Tyrkia. Her får du jobbe i et internasjonalt selskap med mange muligheter!

Vi ser etter deg som kan drive med salg og relasjonsbygging mot byråer og bedrifter. Stillingen inkluderer prosjektledelse og følge opp supporterende team lokalisert i Tyrkia, London og India. Vi ønsker at du kan bruke analyser og innsikt slik at norske bedrifter lykkes best mulig når de kommuniserer mot målgrupper på LinkedIn. Du må også være en solid og sannferdig representant for LinkedIn Market Solution i det norske markedet.

Vi ser etter deg som har kommersiell teft, kompetanse innen teknologi og markedsføring samt er analytisk anlagt. Du forstår løsningssalg, tar initiativ og er en person med stor egenmotor. Du har meninger men er ikke redd for å bli utfordret. Endringer er en del av vår hverdag. Du er også strukturert nok til å styre egen arbeidshverdag og er komfortabel med å holde presentasjoner. Det er også avgjørende at du snakker flytende engelsk, og er god både skriftlig og muntlig.

Adcolony tilbyr: 

  • muligheten til å representere en av verdens sterkeste merkevarer, som er i kraftig vekst
  • unik mulighet til å lære av et sterkt fagmiljø innen sosiale kanaler og kommunikasjon
  • mulighet til å opparbeide unik innsikt og forståelse om norsk næringsliv
  • karrieremuligheter i et internasjonalt selskap
  • fleksibel arbeidshverdag

Ønsker du at flere bedrifter får øynene opp for verktøyet og mulighetene i LinkedIn? Da vil vi gjerne høre fra deg!

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra eller Eivind Ruud Johnsen i Teft, eller send oss en CV og søknad via linken innen 14.januar.

Har du øvrige spørsmål om Adcolony så kan du gjerne kontakte Head of Linkedin Partnership – Tina Rødahl, tina.rodahl@adcolony.com.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no