Actic søker Marketing Activation Manager

Har du lyst til å bidra til en sunnere og mer aktiv hverdag for nordmenn? Er du i tillegg en smart kommersiell markedsfører er det kanskje du som er Actics nyeste medlem.

Som Marketing Activation Manager i treningskjeden Actic, vil du få en unik mulighet til å være med på å bygge opp merkevaren i Norge. Du vil ha hovedansvaret for å synliggjøre og distribuere markedsmateriell, som lages sentralt i organisasjonen, og tilpasse dette til det norske markedet, med mål om økt medlemsvekst.

Vi søker deg som er digitalt og kommersielt drevet, til en jobbhverdag som veksler mellom strategiske og operative oppgaver. Du gjør smarte valg og prioriteringer i egne og kjøpte kanaler, basert på data, tall og analyse. Du er trygg på å ta ansvar og beslutninger og tar initiativ til å tilpasse og tilrettelegge overordnede markedsplaner til det norske markedet.

For å lykkes i rollen er du komfortabel med de fleste digitale kanaler, og har god kjennskap til Performance Marketing. Du har erfaring fra lignende arbeid fra tidligere, men ønsker nå et større ansvar i jobbhverdagen din.

I hverdagen kan du veksle mellom å sitte tett på pulsen i selskapet på kontorene i Asker, som er vegg i vegg med vårt største senter, og på hjemmekontor. Noe reisevirksomhet til Sverige må du i tillegg belage deg på. Stillingen blir bindeleddet mellom kontoret i Oslo og organisasjonen i Stockholm. Du rapporterer til Markering Director i Sverige, men samarbeider tett med Country Manager i Norge om de lokale markedsaktivitetene.

Vi er et lite, men ambisiøst, jovialt og samarbeidsorientert team som utgjør Actic i Norge. Vi er lidenskapelig opptatt av folkehelse og bidrar hver dag til at kundene våre tar sunne valg som gir overskudd og livsglede. Med vår nye Marketing Activation Manager skal vi bli enda sterkere og vi ser frem til å få deg på plass!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Lene Forfang Paterson eller Camilla Bartnes
Kontaktpersoner:

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

48 22 38 99

lene@teft.no
linkedin icon

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon