Account Manager i JCDecaux

Utendørs – og JCDecaux – er den mediekanalen som vokser mest i Norge. Når vi er tilbake til normale tilstander trenger vi flere flinke folk som ønsker å bli med oss på reisen.

Så, hva slags folk ser vi etter? Her er noen stikkord: entusiasme, ståpåvilje, og teft. Vi ønsker å komme i kontakt med folk som ønsker å lære. Folk som er gode på relasjoner. Folk som passer inn i en av de sterkeste mediesalgsavdelingene i bransjen.

 Les intervju med vår salgsdirektør. Her deler han sine tanker etter 27 år i bransjen.

Du vil få masse opplæring og tett oppfølging underveis. Du vil få en mulighet til å utvikle deg og legge et fantastisk grunnlag for en karriere i norsk mediebransje.

Ta en titt på vår showcaseside for noe av det vi har gjort.

Du har en periode bak deg fra et annet mediehus, et medie- eller reklamebyrå. Det aller viktigste er imidlertid at du har gode kommunikasjonsevner og at du har en offensiv tilnærming til salgsyrket.

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Nydalen i Oslo.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon