JCDecaux søker Account Manager

Utendørs – og JCDecaux har lenge hatt en sterk posisjon i reklamemarkedet. Attraktive kommunikasjonsegenskaper, bedre dokumentasjon og et stadig økende digitalt varelager har styrket denne posisjonen ytterligere de siste årene. Nå trenger vi flere flinke folk som ønsker å bli med oss på reisen.

Så, hva ser vi etter? Her er noen stikkord: entusiasme, ståpåvilje, og teft. Vi ønsker å komme i kontakt med folk som ønsker å lære. Folk som er gode på relasjoner. Folk som passer inn i en av de sterkeste mediesalgsavdelingene i bransjen.

 Les intervju med relativt nyansatte Christina om hvordan hun opplevde oppstarten i sin jobb som Account Manager.

Les intervju med vår salgsdirektør. Her deler han sine tanker etter 27 år i bransjen.

Du vil få masse opplæring og tett oppfølging underveis. Du vil få en mulighet til å utvikle deg og legge et fantastisk grunnlag for en karriere i norsk mediebransje.

Ta en titt på vår showcaseside for noe av det vi har gjort.

Du har en periode bak deg fra et annet mediehus, et medie- eller reklamebyrå. Det aller viktigste er imidlertid at du har gode kommunikasjonsevner og at du har en offensiv tilnærming til salgsyrket.

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Nydalen i Oslo.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon