Accenture Interactive søker prosjektleder

Vi søker en faglig sterk prosjektleder som er god på prosjekt- og prosessledelse. Vi ser etter deg som er opptatt av å bidra til god arbeidsflyt, godt samarbeid på tvers av fagområder, og at kolleger blir enda bedre i sine definerte roller. Du bør være vant til å jobbe på toppledernivå.

Hos oss vil du jobbe tett med både kreatører, rådgivere og digitale ressurser, og du vil ha hyppig kundekontakt. Din hovedoppgave blir å kvalitetssikre alt fra strategileveranser til ferdige reklamejobber. Dette innebærer budsjett- og prosesstyring, ressursallokering, forhandlinger og koordinering av aktiviteter og fremdriftsplaner. Du må ha ambisjoner, både på egne og Accenture Interactives vegne. Vi tenker stort, selv om den minste oppgaven aldri blir for liten.

Accenture Interactive ser etter totalt fire roller som sammen skal utgjøre sentralrekken i byråets kreative tjenestetilbud. Teamet vil få ansvar for å forløse sterke kreative konsepter på vegne av Accentures nasjonale og globale kunder.

Vi har som mål å posisjonere oss sterkere nasjonalt og internasjonalt som en attraktiv og kreativ ledende samarbeidspartner, og det er en uttalt og tydelig ambisjon at konseptene vi utvikler skal bli anerkjent i nasjonale og internasjonale reklame- og kommunikasjonskonkurranser.

Rollene som skal besettes er to kreatører (fortrinnsvis et etablert kreativt team), en strategisk sterk rådgiver og en prosjektleder. Arbeidssted er Lille Grensen 7, Oslo sentrum.
Les: Vil ha topp-kreatører på laget

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Henrik, Eivind eller Nejra i Teft. Søknader behandles fortløpende.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no