Skeidar skal skape Norges beste møbelportal på nett

 -Vi skal bli den ledende volumaktøren på salg av møbler på nett, sier Rune Henriksen, administrerende direktør i møbelkjeden Skeidar.

De to siste årene har det skjedd mye i Skeidar, både utad og internt. Organisasjonen, sortimentet, kommunikasjon, markedsføring, nettsiden og butikkene har fått et ansiktsløft. Nå satser møbelkjeden videre, og ambisjonen er å skape Norges beste møbelbutikk på nett.

– Vi er på en kontinuerlig søken etter hvordan vi kan bli bedre. Vi er midt i en fornyelsesprosess etter å ha «sovet litt i timen» de siste ti årene. Nå er det å skape en effektiv og kundevennlig nettbutikk neste steg på veien. Vi har ambisjoner om å åpne Norges beste møbelportal på nett og legge til rette for at en vesentlig del av Skeidars omsetning i fremtiden skal komme fra nettbutikken, forteller Rune Henriksen, administrerende direktør i møbelkjeden.

Nå søker møbelkjeden etter en ressurs som kan ta ansvar for både utvikling og drift av nettbutikken, med god støtte fra resten av teamet (link til stillingsannonse finner du nederst i saken).

MERKEVARE I BEVEGELSE: -Vi har et teamorientert arbeidsmiljø med ganske lav snittalder. Folk ønsker å få til ting, og de brenner for møbel- og interiør, sier Rune Henriksen (i blått).

Hundre år med friksjonsfri møbelshopping

Skeidar har siden 1912 hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme. I 1984 tok møbelkjeden steget fra å være en butikk til å bli et stort moderne varehus med butikker over hele landet. Hovedkontoret ligger i dag på Holmen i Asker og her jobber 64 ansatte hver dag med å utvikle Skeidar videre.

-Vi har et teamorientert arbeidsmiljø med ganske lav snittalder. Folk ønsker å få til ting, og de brenner for møbel- og interiør. Det er et fint sted å være, med hyggelige folk og inspirerende oppgaver. Det er gøy å jobbe med en merkevare som er i bevegelse, sier Rune Henriksen.

Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som de samarbeider med andre kvalitetsleverandører som Ekornes, Brunstad, Hødnebø, Hjellegjerde, Jensen, Wonderland og Svane. De er også eksklusiv forhandler av det danske designmerket BoConcept. Det overordnede målet er å alltid tilby mest verdi for pengene, uansett prisklasse, samtidig som de jobber hardt for å gjøre handleopplevelsen til en sømløs og inspirerende reise. Dette skal nå overføres digitalt, ved å skape Norges beste møbelportal på nett.

-Vi ser etter en person som kan sørge for en friksjonsfri og god handleopplevelse på nett. Vi trenger hjelp til å knekke nettbutikk-koden og finne ut hvordan vi kan gjøre møbelshopping på nett enkelt og brukervennlig, forklarer Rune.

Vil du bli med å erobre det norske møbelmarkedet på nett?

-Det er fortsatt mye som skal defineres, og jeg tenker at denne stillingen er spennende for en som ønsker å være med på å ta møbel på nett. Man må være glad i å følge opp, tweake og måle, følge med på trafikk, optimalisere, se detaljer og ha et utpreget salgsinnstinkt. Personen må være operativ samtidig som man evner å se det store bildet, fastslår Rune.

Teknologien for nettbutikken ligger klar. Nå gjenstår det bare å finne den rette personen til å skape og drifte nettbutikken.

-Vi ønsker oss en som kan mye, men som også er nyskapende. Du må være trygg på egen kunnskap og ha en formening om best practice, samtidig som du er pragmatisk.