JCDecaux søker talenter

Har du stor interesse for markedsføring, reklame og salg? Eller kanskje prosjektledelse, markedsplanlegging og koordinering? Uansett kan veien inn til en profesjonell arbeidsgiver hvor du får jobbe med relevante arbeidsoppgaver virke lang. Men ikke her.

JCDecaux er et godt etablert og ledende miljø for utendørsreklame, kreative konsepter og utvikling av nye plattformer for reklame. Vi har tradisjon for å ansette unge og ambisiøse folk og legge til rette for utvikling og mestring. Les hva en av våre ansatte har å si om sin start i JCDecaux.

Nå ser vi etter to nye ansatte i to forskjellige roller, en Account Manager og en Planner og vi ønsker å se nærmere på deg som har sterk motivasjon for å jobbe med markedsføring.

I rollen som Account Manager er det dine egenskaper som relasjonsbygger og ditt kommersielle og løsningsorienterte hode som gjør at du vil lykkes. Vi jobber med profesjonelle kjøpere i markedsavdelingene, reklame- og mediebyråene og det gjør at vi må levere med høy faglig kvalitet i alt vi gjør. Les mer og søk på stillingen som Account Manager her.

Å være Planner i JCDecaux betyr å være en av de som har kontroll på det meste av kampanjer og detaljer på alle våre flater. Planneren er både koordinator og prosjektleder, og det er struktur, nysgjerrighet og samarbeidsevner som gjør at du vil lykkes i jobben. Les mer og søk på stillingen som Planner her.

Felles for begge stillingene er at vi ser etter deg som har fullført en utdannelse innen markedsføring i løpet av de siste par årene. Det er ingen ulempe om du har litt erfaring før, men vi er mest opptatt av din motivasjon og om du har egenskapene vi ser etter for rollene vi skal ansatte til.

Når du er på plass hos oss vil du gjennomgå et grundig opplæringsprogram og jobbe tett med erfarne og dyktige kolleger som har som oppgave å gjøre deg kunnskapsrik, selvsikker og motivert.

Vi har flotte lokaler i Nydalen med utsikt over byen hvor vi gleder oss til å møtes igjen. JCDecaux har sterke røtter i de største byene i Europa og Paris spesielt. Derfor liker vi å reise sammen og å delta på fagsamlinger, arrangementer og ta markedet pulsen. Å jobbe i JCDecaux betyr at du får se verden og utvikle deg som menneske og fagperson.

Her er noen av konseptene som våre kundeansvarlige, kreative og plannere har laget det siste tiåret: