Playroom Event AS

Playroom er et av landets ledende eventbyråer. Vi er spesialister på å utvikle opplevelsesbasert kommunikasjon. Vi produserer arrangementer som engasjerer før, under og etter et event, både for næringslivet og private aktører. Enten det er konferanser, kickoff, jubileum, ansattsamlinger, merkevarelanseringer, kongresser eller i de små møterom, skaper vi arrangementer preget av en gjennomgående profesjonalitet, markedets beste kundeforståelse og store doser kreativitet.

Det skjer mye positivt i Mølleparken 2 om dagen og vi er ydmyke og glad for at flere spennende kunder og prosjekter har landet hos oss den siste tiden.  Det er blant annet kunder som Harald A Møller (med VW, Audi og Skoda), VIRKE, EVRY, Kavliprisen, KLP, Fargerike, Jernia, ONS, Finans Norge og Jotun. Vi er i dag en gjeng på 14 ansatte og trenger noen flere  flinke folk som vil være med på laget.

Som en del av NENT Studios og Nordic Entertainment Group er Playroom heldig å kunne ringe på noen gode beste venner uten å måtte forlate bygningen. Den nordiske underholdningsgruppen er det ledende mediehuset i Norden. Vi leverer et bredt spekter av TV, film, sport, radio og live-erfaringer på flere plattformer. Våre søsterselskap skaper noen av de beste underholdningene i verden, men vår «beste vennestrategi» strekker seg langt utover vår egen bedriftsgruppe.