ANFO

ANFO er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere. Vi liker å si at vi er markedssjefens beste venn. Fordi vi organiserer nettverksgrupper, fremstår som en samlet enhet som taler med en stemme, hjelper med stort og smått en markedsfører er opptatt av og ANFO setter opp spennende konferanser og møteplasser.

Vårt mål er til enhver tid å bidra til å skape de beste rammebetingelser i Norge, for organisasjoner og bedrifter som ønsker å markedsføre produkter, tjenester og synspunkter. Vi arbeider systematisk og målrettet for å påvirke reklame- og mediemarkedet og myndighetene.

Våre medlemmer er store og små bedrifter og i de fleste bransjer. ANFO er i seg selv et svært ressurssterkt nettverk. Vi drifter også flere fagspesifikke nettverk hvor du møter kolleger i andre organisasjoner. Kolleger som ofte har de samme utfordringer som du selv.

ANFO er en del av WFA (World Federation of Advertisers). WFA, med kontor i Brussel er en viktig bransjeorganisasjon. WFA representerer de største og viktigste merkevareselskaper globalt, over 60 nasjonale annonsørorganisasjoner og følgelig rundt 90% av den globale reklameinvesteringen.