Vi vokser – møt nye folk med Teft

Året 2021 bød på en betydelig oppsving i både antall og kompleksitet i type oppdrag for Teft Rekruttering. For å imøtekomme behovet for både kunder og kandidater har vi styrket prosjektlederlaget samt kapasiteten vår på rådgivning, produksjon, analyse og perfomance knyttet til kommunikasjon og annonsering.

Fem nye ansikter i vinter

I løpet av vinteren har vi fylt på i egne rekker med hele fem nye hoder. Halldor Skard Jr., Anne Røkenes, Pia Kind, Marte Askeland og Julie Kathrine Andresen er de siste tilskuddene. De har alle solid erfaring fra kommunikasjonsnæringen, fra selskaper som blant andre Google Norge, Hammer & Hanborg, WAL, TV 2 og Dagbladet. I tillegg har Christelle Haug, Øystein Guneriussen, Marte Palm Steen, Lene Forfang Paterson og Veronika Jakobsson startet i selskapet det siste året. Les mer

-Det er ikke antall oppdrag alene som har ført til at vi er dobbelt så mange i dag, som vi var for bare et år siden. Hva vi gjør, og hvordan vi jobber har også endret seg, forteller Henrik Sandberg, daglig leder i Teft og legger til: De som rekrutterer og leier inn arbeidskraft har sett at det er mer krevende å få inn gode kandidater nå enn før. Det er mange som ønsker den samme kompetansen, og det krever systematikk og effektiv fremdrift for å sikre at man faktisk lander kandidatene man har i prosess. I tillegg ser vi at behovene hos fagmiljøene er mer enn bare rekruttering. Derfor jobber vi stadig mer med med organisasjonsutvikling, kultur og strategi, employer branding og rådgivning til ledere og organisasjoner.

På Finn.no har antall stillingsannonser økt med jevn takt og nådd nye høyder uke for uke den siste tiden, det samme gjelder for Teft.no. I mange tilfeller har oppdragsgiverne våre selv forsøkt å rekruttere roller som ender opp som oppdrag for oss. Gjengen i Teft har høy faglig kompetanse om de forskjellige fagretningene innen kommunikasjon slik faget fremstår i 2022, og vi jobber i sammen for å yte mest mulig i hvert enkelt prosjekt. Det betyr at vi drar nytten av vår samlede kompetanse og vårt samlede nettverk når vi skal hjelpe kundene med å finne den beste kandidaten. Og med et større og styrket lag er vi trygge på at vi evner å yte maks for både kunder og kandidater i tiden fremover.

Ta kontakt