Teft-nytt: En avskjed og en velkomst

 

Nejra Kudra takker av etter syv veldig fine år som rådgiver hos oss i Teft. Nejra har bidratt med sin innsikt og kunnskap mot de kreative miljøene i bransjen, og vi er svært takknemlig for den gode jobben hun har gjort for våre kunder og kandidater. Vi vil takke henne for den verdifulle innsatsen hun har lagt ned den tiden hun har vært hos oss. Nå venter nye oppgaver, muligheter og utfordringer, og vi ønsker alle sammen Nejra hell og lykke på veien videre. 

 

Nejra Kudra - Rådgiver i Teft

Nejra Kudra takker av etter syv år som rådgiver i Teft.

– Min tid i Teft har vært en innholdsrik og veldig fin reise med faglige utfordringer og en kontinuerlig endring i bransjen, en bransje jeg har vært så heldig å være tett på i syv år. Det som gjør vår bransje spesiell er alle de utrolig flinke og kloke menneskene vi får jobbe med. For meg har det vært et privilegium å lede prosesser og delta i beslutninger som har påvirket bedrifter og kulturer i det lange løp. Jeg har jobbet med fantastiske kunder, inspirerende ledere og flinke kandidater som med sin kreativitet, faglige kompetanse og indre driv har skapt magi gjennom kommunikasjon og design. Jeg vil benytte anledningen til å takke dere for tilliten, og takke mine flotte kollegaer i Teft for syv uforglemmelige år sammen, sier Nejra.

 

Til å ivareta de kreative miljøene på kundesiden er vi heldige som har Jannicke Østlie hos oss som ny rådgiver for kreative stillinger og miljøer. Hun har solid erfaring fra kreatørroller hos flere av de ledende reklamebyråene, og har jobbet med folk i den kreative delen av vår bransje i en årrekke. Fremover vil Jannicke jobbe med rekruttering av kreatører, designere, innholdsprodusenter og øvrige kreative ressurser. Med Jannicke som rådgiver til dine rekrutteringer skal du vite at oppdraget er i de aller tryggeste hender. Jannicke vil fortsette å ha ansvaret for Tefts talentsatsing Lab3 Talent.

Jannicke Østlie

Jannicke Østlie vil bruke mer av sin tid som rådgiver i Teft fremover og vil jobbe mot de kreative miljøene.

 

– Som utdannet kreatør med mange år i bransjen bak meg, er det ekstra inspirerende å kunne rekruttere inn til blant annet tidligere arbeidsgivere. Jeg ser på det som en stor fordel å kjenne til kulturen og folkene bak utlysningen, og jeg har hatt gleden av å følge en egen alumnigruppe gjennom de siste ti årene som nå etterhvert er på vei inn i seniorstillinger. Som tidligere AD/kreatør ligger det naturlig for meg å løse en rekruttering ved å gå utenfor den berømte boksen med en gang, og gjerne tenke alternativt i tillegg til det forventede, sier Østlie om sin nye rolle som rådgiver.