Møt Anastasiia

Møt Anastasiia (32). 

I begynnelsen av mars dro hun fra hjembyen Kiev i Ukraina til Trondheim. Planen var å være der på ferietur for å besøke søsteren sin, som har bodd i Norge de fire siste årene. Anastasiia gledet seg til å tilbringe en måned i Norge for å utforske landet og få kvalitetstid med sin nære familie.

Så kom krigen til Ukraina, og Anastasiias liv ble snudd på hodet.

– De første ukene visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre. Skulle jeg dra hjem? Hva var det beste? Det var, og er fortsatt, en veldig dramatisk situasjon. Foreldrene mine sa til meg at jeg måtte ta nye valg for livet mitt og sette meg nye mål, og de ønsket at jeg skulle bli i Norge og starte livet mitt på nytt her. Så nå prøver jeg å få meg en jobb og etablere meg her, forteller Anastasiia.

Anastasiia har en master innen theater, film and TV. Etter at hun ble uteksaminert i 2013 har hun jobbet innen TV, med videoediting, som prosjektleder og som digital communication manager. 

I dag er hun prosjektleder i et internasjonalt digital marketing byrå med kunder over hele verden.

Noen av oppgavene hennes er:

  • Koordinere prosjektleverander og rapporter
  • Koordinere leveranser innen SEO, SMM, PPC, email marketing og content management teams 
  • Overvåke og rapportere resultater fra dag til dag via Google Analytics og Social Media-rapportering
  • Lage planer via Active Collab (PM verktøy)
  • Arbeide tett med det strategiske teamet og teamet med digitale eksperter for å optimalisere kundenes resultater. Det innebærer blant annet å forberede dokumenter, faktura, avtaler og rapporter. 

Anastastiia er tilgjengelig for oppstart i ny jobb i løpet av den kommende måneden og ser frem til nye utfordringer.

– Jeg er en teamplayer, en digital marketing og prosjektleder entusiast og en person som motiveres av å bidra til at man som team leverer gode resultater og bidrar til vekst med kreative løsninger. Jeg er åpen for å jobbe både inhouse og i et byrå. Jeg trives veldig godt med teamarbeid, der jeg kan motivere og lære fra andre. I fremtiden ønsker jeg å bli leder for mitt eget team, fordi jeg syns det er så spennende å jobbe sammen mot mål og fordi jeg syns det er inspirerende å motivere andre, forteller hun.

Etter å ha snakket med Anastasiia flere ganger, ønsker vi i Teft å gi Anastasiia vår sterkeste anbefaling. Vi opplever henne som en veldig positiv person, med god innstilling og høy faglig kunnskap. Vi er sikre på at hun vil være et positivt bidrag i ethvert team. 

Vi i Teft føler med alle ukrainere som nå er satt i en ekstremt utfordrende situasjon, og ønsker med dette å hjelpe Anastasiia og de som kan bidra til hennes nye start i Norge. Ta kontakt for en uforpliktende prat dersom dere har behov for en dyktig prosjektleder og digital markedsfører på teamet deres.

Ta kontakt med oss her